onsdag 15. mars 2017

Gaupen e2630n

GAUPEN Yrkeshenger er en solid norskprodusert henger. Hengerne fås i forskjellige størrelser og vektklasser. Finner du ikke den manualen du leter etter? Det er en stor henger ift den gamle.


Jeg satser på at det holder og ikke blir for upraktisk i vanlig. Søk i bilregisteret etter etterlysninger, heftelser, kilometerstan tekniske data og bilder. Två axlad släp med fällbara fram, bak och sid lämmar. Kan lastas från sidan med truck.


Vi har en rekke yrkeshengere fra Gaupen til salgs. YRKESHENGER TILBEHØR Nettinggrinder Høyde cm. Formsydd presenning Med strikksnor Påbyggingslemmer Høyde cm.


Högbyggd släpvagn med fällbara lämmar runt om. Perfekt arbetsbänk för handverkare. Kan utrustas med olika tillbehör som t. Det startet på kjøkkengulvet og Gaupen har i dag blitt markeds.


Kassemål 169x309xCm, ekstra karmsett medfølger. View the user manual of this product directly and completely free. Hvis du har noen spørsmål om ditt Tilhenger vennligst la oss høre det nederst på siden.


Hvis du har et spørgsmål om dit Anhænger venligst lad os vide det, i bunden af denne side. Gaupen er det beste eksempelet på norsk håndverk satt i industriell serieproduksjon. Er på utkikk etter en henger til min skibsplast 65 og har da blandt annet kikket på en gaupen boogie henger som jeg kan få ny for 21.


Hantverkarsläp Visa liknande månad sedan - Blocket. Alle hengere med utvendige hjul har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg