fredag 17. april 2015

Aircondition verktøy

AC MASKIN Konfort 780R BI-GAS. OLJE INJECTORSETT AC TILK. SPORSTOFF LEKKASJE AC 240ML. Manometer med slangekoblinger for varmepumper, kjølere kjøleskap, frysere etc. Kontroller og etterfyll Klimaanlegget i din egen bil.


Les mer om våre produkter, produktkategorier med mer.

Registrér deg og handle i vår. AutoClima er din nye totalleverandør av alt innen klima, aircondition , bilvarme og kjøling til ulike kjøretøy. Uunnværlig verktøy for å finne lekkasjer på AC -anlegg f. Lekkasjestopper med sporstoff for reparasjon av små lekkasjer i AC -anlegg.


Tilbehør for aircondition fra TROTEC bzr pü alt som må erstattes. Dette tilbyr WAECO AirCon Service. Autolift hjelper deg å velge riktig utstyr og verktøy for testing og service av aircondition og klimaanlegg for alle typer kjøretøy og anleggsmaskiner.


Bestill hjemlevering eller med MyPack - betal med VIPPS, faktura eller betalingskort.

Bildeler på nett, Reservedeler, Bilrekvisita, Bilutstyr, Verktøy , Dekk og Felg. ABK har mer enn års erfaring med leveranser av varmepumper og aircondition i næringsbygg. I løpet av denne tiden har vi etablert gode samarbeid med . Relekta AC -Tett gir permanent tetting i AC -anlegg på en rask og effektiv måte. Den fungerer både som smøremiddel og tettemiddel.


Den inneholder et sporstoff. Problem med din AC i ditt kjøretøy? Bruksområde: Aircondition slange til Freon R134a Egenskaper: Aircon slange for bruk innenfor mobile og stasjonære airconditionsystemer . Vivax portabel aircondition er velegnet for rom opptil kvm. Bærehåndtak og hjul gjør at den enkelt kan flyttes mellom ulike rom. Se det store online utvalget av Klimaanlegg hos BAUHAUS.


God kvalitet til lave priser. Man behøver heller ikke noe verktøy , det er snakk om å finne komponentene og foreta en . Vennligst tast inn ditt registreringsnummer for at vi skal kunne finne de varene som passer din bil. Ved frakobling eller montering så bør riktig verktøy benyttes for å unngå skader på komponenter.


Påsè under montering at slanger og kabler ikke ligger an på . I dag bør de fleste verksteder ha to maskiner for arbeid med AC i biler, én for bruk av.

Würth-konsernet er verdensledende på området verktøy og festemidler. Bransjen er på leting etter nye produkter å selge og AC -service er absolutt et slikt produkt. For å unngå dette anbefales det å bruke et verktøy som identifiserer .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg