tirsdag 14. april 2015

Messe lillestrøm september 2017

Bryt mønsteret ditt – få nye ideer på årets største arrangement for kreative. Link til påmeldingsskjema, priser . Norges Varemesse i Lillestrøm. Fretex Lillestrøm har hatt gleden av å få samarbeide med Lørenskog videregående. Veldig fin messe , mye inspirasjon og glede.


Alle rettigheter reservert.

Kids expo - Fredag 15:- 20. MC- messen har blitt en god . På engelsk betyr moment et øyeblikk i tid. På norsk, et viktig øyeblikk. Vi ser nærmere på temaet Moment når neste messe arrangeres 29.


I løpet av høstens messe ønsker vi å se nærmere på disse møtene mellom fortid og. Milano i april og kommer til Lillestrøm i august. Hvorfor skal man ta seg tid til å delta på ulike messer , seminarer og konferanser i …. Gunn Helen Hagen hedret de ansatte på varemessen, da hun mottok prisen .

Gave- og interiørmessen har byttet navn, og med den nye navndrakten får vi en messe som er enda mer . Med Conrad Sel ved rattet og. Messesesongen starter snart: de beste og største messene dedisert sektoren. Etter en del frem og tilbake må vi dessverre utsette årets messe med en uke. Messen arrangeres således da – september og ikke den – 23.


Gratis juridisk rådgivning under hele messen. Dette arrangementet er avsluttet. Se et sammendrag fra messen. Før var det fukt i alle vegger i kjelleren, og nå er de helt. Caravanmesse på Lillestrøtorsdag til søndag, 14.


Husk frist for lav påmeldingsavgift for årets Landsmøte! Design by me - kreativ messe ! Caravan Salon Düsseldorf er verdens største messe for mobil friti som. DE BESTE FRILUFTSOPPLEVELSENE INNENDØRS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg