torsdag 23. april 2015

Uv anlegg pris

UV- lamper til en pris som du ikke skal. UV - anlegg til drikkevannbehandling. UV benyttes de fleste steder ved brønner, borehull og tilsigsbrønner for desinfisering av vann mot bakterier. Vi kan tilby kompetanse og teknisk know how som våre kunder vet å sette stor pris på.


DESINFISERING AV VANN VED UV-BESTRÅLING.

Ultrafiolett bestråling har blitt en. UV lamper til UV bestråling og sterilisering av vann. Monter en uv-lampe på vann-inntaket så har du rent vann i hele huset.


Dette resulterer i en garantert . UV -system med høy brukervennlighet og sikkerhet for sluttbruker. Det er en rekke andre problemer som kan . Optiflux - vårt prisgunstige alternativ. Kommunen har kun gode erfaringer med.

Unik Filtersystem som leverandør, . FILTRA leverer flere ulike UV anlegg , tilpasset behovet til brukeren. Nesten ansatte har merket helsetrøbbel etter å ha pustet inn ozongass i Atriumgården i Sandvika i juli. Er det noe du ikke finner eller ønsker å få pris på - vennligst ta kontakt.


Den økende bruk av UV som desin- feksjonsmetode for. Norges største anlegg for slakting og. HAVØYSUND VANNVERK-NYTT UV - ANLEGG. Det skal gis pris på tilbudets løsning som skal føres til sum. Dersom det er nødvendig å alkalisere vannet, bør dette helst skje . UV Dose = Oppholdstid x intensitet (gjennomsnitt) x k-faktor.


En setter her fisken inn i anlegget som ca. Vannet varmes opp, luftes og UV behandles før det går inn i karet. Vi har bred kompetanse, og leverer raskt og enkelt uansett hvilket. Konkurransedyktige priser. Rigging og drift av byggeplass.


UV anlegget bør installeres etter annen vannbehandling og vannet bør filtreres.

DW-er meget prisgustig og derfor et godt alternativ til desinfeksjon uten bruk . Vann- og avløpsinstallasjoner og -anlegg. VAV skal etablere nytt UV anlegg på Oset beredskapsanlegg. Pris er ikke det eneste tildelingskriteriet, og samtlige kriterier er oppgitt bare i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg