tirsdag 21. april 2015

Bø kommune kommunevåpen

Dette ble det bestemt at kommunen måtte gjøre noe med. Bø i Telemark er en kommune i midtre del av Telemark. En halv båt med mast og råseil i sølv på svart bunn.


Våpenskjoldet til Bø henspeiler på kommunens værharde beliggenhet og sagnet om . Bø is historically known for its musical tradition, as well as the production of violins.

The violin was thus chosen as an appropriate symbol for the . Barn og unge i Bø bryr seg om kva den nye kommunen skal heite og korleis det nye kommunevåpenet skal sjå ut. Det kom klart fram da Bø. I dag, fredag, er fellesnemnda for den nye kommunen samla for å diskutere.


Når det gjeld kommunevåpen så har arbeidsgruppa fått inn fleire . I førre veke presenterte Bø blad tolv forslag til nytt kommunevåpen teikna av barn. Kva den nye kommunen skal heite har dei også diskutert.

NAV Bø, NAV Nome og NAV Sauherad en organisasjon der Bø kom- mune er. Bø kommuner sine eksisterende kommunevåpen. Motivet spelar på den sterke spelemanns- og felemakartradisjonen i kommunen. Kommunevåpenet har tre feler i gull på raud bakgrunn.


I svart en halv sølv båt med mast og råseil. Midt-Telemark kommune som blir etablert fra 1. Nordre Land kommune har rike tradisjoner innenfor tømmerfløting, noe . Totalt innbyggere (1. jan 17): 2. Mest folkerike steder (1.jan 15):. I dag må kommunene sende utkast til kommunevåpen og kommuneflagg som kontrolleres av arkivverket og godkjennes av Kongen i statsråd. Hvorfor et kumlokk i Bø er prydet med Porsgrunns kommunevåpen er. Konkuransen for formgjeving av kommunevåpenet for Bjørnafjorden.


Bø (Bievát) kommune i Vesterålen og Nordland fylke ligger på vestsiden av. Bø og Sauherad i et felles møte at den sammenslåtte kommunens. Få på plass et helt nytt dokument i kommunen : Arbeidsgjevarpolitikk – rettleiar for avdelingsleiarar i Helse- og velferdssektoren.


Forslag til kommunevåpen : Bilde av en fiskerkvinne.

Om de ikke skjønte helt hva som skal skje når to kommuner skal bli til en. Ski er den mest folkerike og sentrale kommunen i Follo i Akershus fylke. Vi har gode bo - og oppvekstmiljøer, full barnehagedekning, gode skoletilbud og et. Ski kommunes kommunevåpen skal kun brukes av virksomheter i Ski kommune ,. Då skulle Gunleik Andersson Verpe frå Bø ro eit flyttelass frå Ulvenes til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg