tirsdag 14. april 2015

Skrustikke

Skrustikke i støpejern med dreibar bunnplate og festehull. Finnes på lager i varehus. Legg til i innkjøpslisten. Med måleskala og stor ambolt.


Slipt, helt innkappslet spindel med dobbel trapesgjenger.

Glidebanen er ettersettbar . Men også i andre sammenhenger kan du ha glede av ei skrustikke på verkstedbenken for å holde fast små emner. Kravet er at kjevene skal kunne holde emnet . Er Brockhaus-Heuer verdens beste skrustikker ! Dette er produkter det oser kvalitet av. HEUER-skrustikker er et ekte . Alle smidde stålkonstruksjoner er ganger sterkere enn støpejern.


Herdede og sagtakkede pressbakker for maksimal holdbarhet.

SKRUSTIKKE 100MM MATADOR MATADOR 100MM. Jeg tenkte jeg skulle investere i en skikkelig skrustikke , 1mm eller 2mm. Jeg ser imidlertid at det er to varianter ute og går.


Denne nettsiden krever informasjonskapsler for å fungere optimalt. For mer informasjon om hvilke data som samles inn, besøk vår side for Personvern. Offisiell nettbutikk for Fosen Tools - ledende leverandør av tilpassede verktøyløsninger. Kramp bruker informasjonskapsler. Vi tar selvfølgelig godt vare på personvernet ditt.


Markedets beste skrustikke , meget solid og i Tysk kvalitet. Kjeft for klemming av rør på alle skrustikker. Trykk her for større bilde . Velg butikk for å se prisen . Har du ikke høvelbenk eller skrustikke ? Her er et par gode alternativer. Frakttillegget på varen er på 10- inkl mva (8- ekskl mva).


Utmerket til sveise- og smiarbeid.

Festes på benkeplate med skrutvinge. Læreplan i felles programfag i Vgteknikk og industriell produksjon. Translation of the word: skrustikke between English, Spanish, Swedish and Norwegian. Definisjon av skrustikke i Online Dictionary. Betydningen av skrustikke.


Norsk oversettelse av skrustikke. Oversettelser av skrustikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg