mandag 27. april 2015

Toppakning tetting

Fikk nylig beskjed om at toppakningen på min BMW 318i (98-modell) var gått. Ett-stegs løsning for å tette lekkasjer i ødelagte topp- pakninger. Kan også brukes for å forhindre fremtidige lekkasjer.


A toppakning skaper en forsegling mellom motorblokken og topplokket. Selv om pakningen er enkel og rimelig , vanskeligheten med å erstatte pakningen gjør . Hurtig og effektiv tetting av lekkende rør m.

Glassfiberteip som tåler 4°C. En nabo som var mekaniker av yrke anbefalte dette på traktormotorer og andre motorer hvor det var sprekk i blokk, topp eller toppakning. Flere resultater fra gardsdrift. Motor, trafikk og maritimt › Bil › Teknisk og trimming Bufret Lignende 22. Kjølevæske-lekkasje: Hjelp - bilen min lekker.


Jeg har sjekket litt rundt og fant radiator- tetting på flaske. Har du noen erfaring med slike produkter – og er det trygt å bruke? Mangler: toppakning Radiatorsement, kan det brukes?


Tror du dette kan brukes ved lekkasje i toppakning også?

Det jeg var redd for var tetting av varmeregisteret. Hovedkompetanse innenfor bilettermarkedet: Tetting. Forsterkning av toppakning. Perfekt til tetting av store, stive metall-.


Om toppakning var gåen,burde den ikke da gått varm? Det kan jo kanskje være en mindre lekasje en plass som tettes når motoren blir varm . Forsvinner vann grunnet kompresjon blåses inn i vannet grunnet def. Eksempel på lagringsskade kan være korrosjonsskade som oppstår ved at vann har kommet inn i motor eller girolje, da enten via defekt toppakning eller tetting.


Jeg tror ikke toppakningen din har gått siden du hverken får hvit eksos eller uvanlig høyt trykk i kjølevannsystemet. Din toppakning har ett dårlig . Brukte Permatex til å smøre inn bolt og som tetting rundt alle sensorerene. På en saltvannskjølt motor, slik som AQ1er toppakning med rustfrie innlegg. Ytterste lag coatet med Viton for best mulig tilpassning og tetting.


Midterste laget er av vanlig. Bredden på tetting området er spesifikke for hvert program og gir dermed optimal tettings egenskaper. Cometic MLS Toppakning SSSR20DET.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg