torsdag 16. april 2015

Hvordan lage vann med smak

Det er ingen grunn til å kjøpe det i flaske for det kan du lage selv. Nedenfor gir vi deg tips til hvordan du selv kan smaksette og lage ditt eget forfriskende vann. Frisk Start-Lena deler sine beste tips til vann med smak.


Lena sine beste tips til hvordan du skal klare å drikke nok vann : . Væske er viktig i sommervarmen, og vann er den aller beste tørstedrikken.

Smaksatt eller infusert vann er lekkert, friskt og trendy. Det fins mange ulike typer smakstilsatt vann på markedet å velge mellom, men. Dessuten, hvorfor sløse penger på flaskevann med smak når du kan lage det selv?


Synes du det blir kjedelig å drikke så mye flatt vann , kan du friske det opp. Du kan alltids få vann med smak uten å tilsette sukker. Mynte eller sitronmelisse som setter en frisk smak på vannet.


Disse krydderurtene egner seg også utmerket til å lage te.

Eller grapefrukt og rosmarin? Denne sommeren bør du prøve å lage ditt eget smaksatte , bærekraftige vann. Om du ønsker å få i deg mer væske . Ett av produktene som bruker aroma i stor stil, er vann med smak , som.


Hvordan den naturlige aromaen er fremstilt er en del av resepten for . Du trenger ikke blomster på . Spe med kaldt vann og smak eventuelt til med mer sitron hvis du synes den er . Slik lager du limonade, iste og et spennende alternativ til saft. De kan oppbevares en tid i kjøleskap dersom du ikke kan lage vannkefir en periode. Hun ville finne ut hvor, når og hvordan råvarene ble frarøvet sine . Ikke spesielt, viser vår test av ni vann med kullsyre. Vannkefir smaker nydelig friskt med gode smaker av bær og frukt. Vi har sett på smak og munnfølelse - hvordan boblene føles i munnen.


La limonaden stå i kjøleskapet til den er skikkelig kal gjerne natten over. Vann , sukker og sitron kan justeres etter smak. Serveres med isbiter, mynteblader, .

Kommenteres smaken på vann dreier det seg som regel om en usmak. Som kjemiker fikk jeg derfor lyst til å lage mineralvann på kjøkkenet, . Andre mente at det ikke var sant fordi vann smaker forskjellig forskjellige. Den er barnevennlig – det smaker som brus!


Vi tapper det direkte fra kilden på flaske, så rent, friskt og naturlig som bare naturen selv kan lage det. Bent Stiansen viser deg hvordan du får mørt og saftig pinnekjøtt. Imsdal med smak av Bringebær .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg