mandag 20. april 2015

Hvordan oppdage rotter

Bekymret for at du kan ha et problem med rotter ? Rotter er kjent for å kunne spre sykdom, gjøre skade på eiendom og å. Hvordan identifisere tegn på rotter. Matrester i oppvaskkummen er den beste måten å friste rotter på. Rotter spiser og gnager på stort sett alt de kommer over – og kan gjøre stor skade på hus og hytte.

Oppdager du angrep anbefales det å sette ut mange feller. Bekjempelse av rotter kan i mange tilfeller være komplisert. Bygninger bør gjennomgås regelmessig for å oppdage spor eller forhold som kan føre til. Les hvordan rottene kommer seg inn i huset.


Ofte er muren svært bred og murkrona skjult, dermed oppdages ikke gangveien. ROTTEBESØK: Både mus og rotter trekker innendørs når det begynner å bli kaldere ute. De er ikke alltid lette å oppdage , men mel langs .

Alternativet til rottefeller er gift men dette kan føre til at rotter dør på ubeleilige steder som i vegger og dermed føre til vond lukt. Hunder og små barn kan også . Heldigvis er det mange ting du kan . Er det rotter eller mus du har i hus? Videoen demonstrerer hvordan du kan utføre en mus- og rotteinspeksjon i og rundt hjemmet ditt (engelsk): . Rottene kommer inn når det er kaldt, sier skadedyrekspert. Så hvordan kan du vite om du har rotter i hus?


Hjem og fritid › Hus og hage Bufret 9. Det er ikke sikkert du hører noe lyd selv om det er mus og rotter i huset . Du vil ikke ha rotter og mus i hus. Her er derfor noen tips til hvordan du kan forbygge eller bli kvitt gnagerne. Den senere tid har det vært registrert tilfeller der rotter har påført skade. Det bør ikke knyttes skam til det å oppdage rotter på egen eiendom.


Les mer om hvordan bekjempe rotteplager hos Folkehelseinstituttet. Skulle du oppdage at du har fått mus eller rotter i hus er .

Har man fått rotter i huset, er det viktig å finne ut hvordan de kommer inn og. Men det kan være vanskelig å oppdage hvor de har kommet inn. Slik sikrer du boligen mot rotter og mus. Man kan gjerne bruke den enkleste utgaven hvis man oppdager at man har noen mus på loftet.


Her er rådene for hvordan du unngår å få problemer med mus. Martinsen forteller at man plikter å gjøre tiltak om man oppdager rotter i nærområdet sitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg