fredag 24. april 2015

Stearinlys nettbutikk

Kjøp Interiør og Lys på Bolina. Norges ledende nettbutikk på Interiør og Lys. Levende lys skaper den rette stemningen for koselige kvelder til høytider og fest, men også i hverdagen.


De pynter opp på festbordet og får deg til å slappe av i . Leverer matvarer rett hjem til døren. Per dags dato tilbys levering i Bergen og omegn.

I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av lys og tilbehør. Utvalget i vår butikk er til informasjon en del større. Er det noe du savner i nettbutikken er det bare å ta . Skap hyggelig stemning med levende lys og koselige servietter. Alle medlemmer får for på alle servietter og for på alle lys.


Voks linser - Hvit, box 8g. Disk for veker til telys, mm, stk. Norge har Europas største forbruk av levende lys pr innbygger, og spesielt i løpet av julen tenner vi flere millioner lys. Lys er hyggelig, men kan dessverre føre til .

Har du behov for batteridrevne lys , så har vi det også - store og små LED- lys i voks med naturlig skinn. Sett en stemning med lys og deilige dufter. Skap lun og koselig stemning med levende lys ! Black design har et stort utvalg av stearinlys.


Flotte lys i god kvalitet. Nå kan du tenne levende lys uten å bekymre deg for regnskogen. Det er fem ganger flere enn neste butikkjede på lista – ICA Norge.


For mange av oss handler julen om lys – julen handler jo om å lyse opp den mørkeste tida i året. Spesialister i topp kvalitet stearinlys , vi tilbyr farger, materialer og stiler for ethvert behov. Koordinert med resten av vår samling, våre lys brenner-ren, er trygge . Kan brukes til støping og dypping av lys. Holder til stk 50g lys. Te- lys store 10x20stk timer Abena, Te- lys store 10x20stk timer.


Bruksanvisning følger med. Velkommen til IKEA Norge. Lys laget av stearin brenner med en klar og stabil flamme, og du slipper å bekymre deg for at de skal.


Det finnes en rekke forskjellige materialer som man lager lys av. Gelélys er flotte som dekorasjoner, men med mindre . Lyset er håndlaget på et av Kirkens Bymisjons verksted hvor målet er å gi økt livskompetanse gjennom arbeid og sosialt fellesskap.

Løiten Lys Bergen har en utstillingsflate på nærmere 8m2. Utstillingene i seg selv er en opplevelse du sent vil glemme. Hver farge har fått sin egen utstilling . Georg Jensen Stearinlys som passer til Georg Jensen lysestake med varenr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg