torsdag 16. april 2015

Vegghengt bokhylle

Vegghengte hyller frigjør gulvplass, og er dessuten veldig i tiden. Camus bokhylle i lakkert eikefiner, med egen stige for å nå opp til øverste . Velg fra et bredt sortiment av moderne og tradisjonelle bokhyller til lave priser! Velg mellom mange stiler, farger, materialer og størrelser. Foto: Foto: Sveinung Bråthen .

Vil du ha mer plass på gulvet og mer estetikk på veggene? Da er hyller løsningen for deg. Finn vegghyller med spennende design her. Her gjør streng fargekoordinasjon at bøkene blir til en naturlig del av . Shop Hyller og oppbevaring hos Ellos til bra priser.


Velg blant sesongens Hyller og oppbevaring i mange ulike modeller. Handle enkelt online hos ellos. Skap variasjon i og optmial utnyttelse av bokhyllen din ved å .

Opplev alle våre hyller, reoler og tilbygg for å optimalisere plassbruken. Reoler, skjenker, tv-benker og bokhyller gjør mye for et roms hygge! Liten bokhylle i hvitpigmentert bjørk kryssfiner. Skruer og oppheng følger ikke me da det må tilpasses underlaget. Snekkerens selvlagde bokhyller.


Tømrermester Erik Aarsbog gjør det meste innen snekkerfaget. Han bygger hus, designer og . Bokhylle Ärendal Hyller. Trenger du en solid bokhylle som tåler tung litteratur? Ta kontakt, så hjelper vi deg! Vi kan tilpasse hyllene etter mål slik at de passer til din vegg.


Bufret Lignende Skap og bokhyller i et rikelig sortiment. Bloggeren Carine Kaurin har samlet alle barnebøkene i disse små hyllene som er festet i veggen. En enkel, men elegant måte å gjøre bøkene til . Velkommen til et enormt og variert utvalg av hyller og skap til barnerommet.


Vi har alle typer: oppbevaringshyller, bokhyller , vegghyller, barnekommoder m. Hos oss finner du godt utvalg av vegghylle og bokhylle til stue og soverom.

Du finner små hyller til vegg, hjørnehyller og du kan sette sammen din egen hylle . Bufret Oppdag moderne bokhyller og hyller fra BoConcept. Design som passer til din stil og ditt hjem - BoConcept. Jeg bygget en bokhylle rundt den så fikk den sitt eget lille rom, skriver hun. Se også:Høygaffelen som ble til en lysekrone! Møbelet kan du få vegghengt , med hjul, vanlig bein eller kasse.


Plassbygde bokhyller er i vinden som aldri før og å bygge en hjemme er enklere. Du kan velge vegghengt med bærelist og hengeskinner eller mer tradisjonell .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg