fredag 24. april 2015

Fotvarmere

DE SKAL HOLDE BEINA DINE VARME: Det er imidlertid ikke alle som gjør jobben. Vi har testet fotvarmere fra kroner til 1. Test av håndvarmere, fotvarmere og varmeposer. Dersom du er mye ute på tur, finner du sikkert noe her som kan være . Flott fotvarmer fra Beurer som vil holde deg varm i vinter.


Beurer fotvarmer FWM- Fryser du ofte på føttene?

Denne fotvarmeren fra Beurer gir behagelig varme og masserer føttene dine mens du leser, ser TV eller. Formsydd for å passe føttene. Betjening med digitalt display og varmenivåer. Automatisk avstenging etter eller minutter (valgfritt).


Behagelig fotvarmer med imitert ullmateriale. Håndkontroll med varmetrinn, vaskbart og avtakbart trekk. Tips: Bruk et tidsur for å sette . Våre fotvarmere kan sammenlignes med vanlig gulvvarme, bare lokalt, noe som gjør den svært . Vi fører varmeposer for føtter og hender.

Fotvarmerene vi selger er produsert hos Zoe. Accezzi er en dansk produsent av skisport tilbehør som gjør skiferien litt enklere og mer behagelig. Accezzi har et utvalg av hånd-, og fotvarmere som lett kan . Alle YETI såler har et innskyvningsspor i området for fotballen.


Ved ekstrem kulde erstattes innskyvningsdelen med en fotvarmer for sålen - din gulvvarme i skoen. Glidelåslukning bak og tilstramming med borrelås. Kan også sys etter mål: Hel- tå , høyde: hel . Pakke med garn og norsk oppskrift. Se hvilke farger som er på lager av Sterk her og … 110-. Tå-opp-flettesokker av Sterk (.pdf).


Ta den ut av plasten og den varmer i flere timer. Tips en venn om denne siden - klikk her. Alle våre fotvarmere er kvalitetsprodukter fra tyske Beurer. Elektrisk fotvarmer er lekker velvære i den kalde tiden. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Specs: Fot, Varmefunksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg