mandag 20. april 2015

Gråvannsrensing hytte

Leveres både som gjør det selv anlegg (posefilter) alternativt for tømming av slamsugebil. Minirenseanlegg kan være et godt alternativ for boliger, men har begrenset renseeffekt for hytter og fritidsboliger. Kun ÈN tank - krever minimal graving.


Med gråvann menes avløpsvann fra dusj, ba vask og oppvask. Gråvannsrenseanlegg kombineres gjerne med avløpsfritt. Hei,Jeg skal bygge hytte med innlagt vann, og med utslipp for gråvann.

Hytta ligger for seg selv med mulighet for å grave infiltrasjonsgrøft. Foreløpig bør det settes krav til at gråvannsrenseanlegg skal . Avløpsanlegg for hytter belastes i perioder av året og mindre enn boliger. Du kan få det som hjemme på hytta , selv uten offentlig tilknytning. Les mer om gråvannsrenseanlegg og kildeseparering. Aer et renseanlegg som egner seg for enkeltstående hus og hytter.


Renseanlegget kan håndtere opp til. Ecomotive Arepresenterer det nyeste innen rensing i . Birkenes, Ivelan Kristiansan Lillesan.

Haco gråvannsanlegg for hytter og hus – når du har behov for et renseanlegg du kan stole på. Haco filterbaserte gråvannsanlegg er dimensjonert og tilpasset . Tilfredsstiller kravene i VA-Miljøblad nr. ODIN GVR-Odin gråvannsrenseanlegg forhytte. Toalettløsning for hytter med utslipp til ferskvannsresipienter skal.


Fremtidens minirenseanlegg. Kompaktfilter for rensing av gråvann fra en hytte. Et kompaktfilter for gråvannsrensing fra hytter og boliger kan bygges inn i en tank. For hytter har tanken en . Kingspan GW 0gråvannsrenseanlegg er designet for fritidsboliger med opptil sengeplasser og. GRÅVANNSRENSEANLEGG FOR HYTTE – GW 001.


Egen produksjon av minirenseanlegg, gråvannsrenseanlegg , større renseanlegg, oljeutskillere . De pleier å samle opp, slik at de tar flere hytter på samme tur og . Vi har akkurat den samme komforten som hjemme! Steinar Gundersen, hytteeier). Jets-toalettløsningen, gråvannsrenseanlegg samt ny,. På naturskjønne Jeløya utenfor Moss har hytteeiere som bygger nye hytter tatt i. Fordelen med gråvannsrenseanlegg med biofilter er at løsningen muliggjør .

Det finnes to typer av renseanlegget: Odin GVR- som er dimensjonert for hytte med inntil sengeplasser, og Odin GVR- som er . Ett alternativ som vurderes er separate anlegg pr hytte som inkluderer gråvannsrensing og tett tank for svartvann. Frogn kommune tillater ikke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg