onsdag 22. april 2015

Betongpumpe utleie

Vi har både salg og utleie og fører i tillegg alt tilbehør og reservedeler. Leier eller kjøper du blandemaskin, betongpumpe eller betongsprøyter hos oss sparer du . Våre betongpumper har en rekkevidde fra til meter, vi kan på en enkel og grei måte levere tjenester til ethvert behov innen betongpumping. Har du behov for å leie en blandemaskin, boltepistol eller annen betongutstyr?


Kontakt Utleiesenteret i dag for en nærmere avtale!

Må få tak i en betongpumpe for å fylle hull i grunnmur av typen stablet gråstein, med betong. Har prøvd de fleste utleie stedene. Maskin med enkelt renhold. Selv under de tøffeste forhold gjør . Vi er også tilgjengelig i hele Norge! Varme, avfuktning og ventilasjon.


Attribute(data-ohref)):a. Vi har Norges største utvalg av betongpumper , vi disponerer pumpemixe.

Odin utleie er Nordmøres største stillasentreprenør og utleiedepot. RVS sin utleieavdeling har fornyet og utvidet sitt sortiment. Våre fagfolk gir råd og veiledning. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 22. Vi har et bredt utvalg av maskiner og utstyr for utleie.


Utleie av minigravere, gravemaskiner, hjullastere, kompaktlastere, lifter i Oslo, Asker, Bærum, Follo,. Her kan du se maskiner og. Vi har betongpumper fra Putzmeister til utleie , både med og uten fører. Bestill betongpumpe med mannskap hos oss. Pakkepriser og langtidsleie.


Vi skreddersyr tilbud til deg som kunde ved langtidsleie og leie av større mengde utstyr. Vi hjelper deg med å beregne. Italia, Friuli-Venezia Giulia (UD). Betongpumpe , - Kjedegraver.


Formål: Utleie av sjåfør til betongpumpe , betongbil, tippbil og alt innen bygg og betong. Prokura: Styrets leder alene.

Signatur: Styrets leder alene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg