fredag 17. april 2015

Spindel fm mattsson

Rørkjøp er en landsdekkende rørleggerkjede bestående av nær 4rørleggerbedrifter i alle landets fylker rundt om i Norge og på nett med egen nettbutikk. Løsne kranoverdel (8) som viste på bilde 1. Bytt spindelen , kan kappes etter korrekt mål, se bilde C:1 . Spindel med krankägla (15). Våra funktioner och garantier.

Frostsikker utekran for montering på yttervegger. Maks veggtykkelse: 4mm. Det ligger en spindel inne i kranen som går fra firkanmutteren du . Slik ordner du en dryppende tut eller tregt avstengningsratt på ditt termostatbatteri. Tryk her for at læse mere.


FM Mattsson Mora Group Norge AS. I monteringsanvisningarna, och i ett flertal trådar på forumet, står det att spindeln ska kapas exakt lika mycket som röret.

Med krankjegle og styring. Sikker E-mærket VVS-butik. Hvis det er nødvendig å kappe av vannutkasteren, skrur du av kranoverdelen, se (6), og tar ut spindelen.


Ta av kjeglen og skyv inn . Soort, Onderdeel vorstvrije gevelkraan. Har mistanke om at det er spindelen som må byttes. Alternativt må hele kranen byttes. Så här väljer du hängning 3-lufts fönster. Påføring av kraft kan da medføre at ventilens spindel knekker.


Webkatalogen er oppdelt etter kapitler , lik den trykte sortimentboken, men det finnes også en søkefunksjon der man . FMM Kranöverdel med spindel. Till vattenutkastare självdränerande. Jeg dro til for hardt en gang og brakk spindelen eller hva det heter. Höjd mm, anslutning M20x5.


Alla priser inklusive moms. Replace the tap washer on the end of the spindle , standard.

Klik her og find den bedste pris. FMM spindel 600mm med dräneringsventil. Fm Mattsson nyckel till vattenutkastare. Beschikbaarheid: Niet in voorraad. FM MATTSSON SPINDEL COMPLEET L= 571.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg