torsdag 29. juni 2017

5 8 18 Unf to mm

Vi har hatt skruer med gjenger og muttere i minst to tusen år. Gjenger kan oppfattes som en lang kile . Hjelper ikke med metrisk gjengetolk på gjenger som ikke er metriske. BSF står for British Standard Fine, BSC står for B. At PG- gjenger er noe tommegreier, kan nok stemme. Der kan også være at UNC gjenger passer. Noen som vet hvor jeg kan finne dette?


Ingen av nøkkelviddene i metriske eller amerikanske sett passer, så det første jeg måtte skaffe var . Sammen med standardisering av gjengedimensjoner . Whitworth gjengene hadde grader flankevinkel. Komplett sortiment: dimensjoner, ulike belegg osv. Skaftets diameter (mm): 16. Metrico ISO, 25-30-35-40-45-50-60-70-75-80-90-00-25-,50-75-00-50-00-50-00-50-00-50-00. Hvis bolten har røket og deler av gjengene stikker opp av godset, kan du.


I Norge er vanlige rørgjenger det samme som whitworth gjenger , det er det samme som BSPT og JIS PT, dem er koniske: men du får også rette . Byggskruer med seks- kanthode. Det er ikke bare på skruer vi har gjenger. Også i en rekke andre sammenhenger . Variant, Minimum bestillingsantall, Enhet, Pris . Tomme- gjenger til gamle el-bokser. Det nominelle målet blir som regel angitt i tommer. Det finnes prinsipielt gjenger for skrueforbindelser i metall og tre hhv.


HSS-dreiestålsett for innvendig gjenger , fri- og innstikk, deler. Et stk av hvert innstikkstål, str. Unified- gjenger skrives med bindestrek ikke x, og man skriver ikke TPI.


Du kommer garantert innom ulike forkortelser som omhandler gjenger og. Withworth gjenger i en gammel båtmotor, det gikk bra, men. Well, Wirthworth- gjenger hadde vel vært mer å anbefale f. I alle fall tydde en (tidligere) mc-guru til slike .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg