fredag 23. juni 2017

Klesdamper test

Men det er så effektivt, men mildt, på de sarteste stoffene at renseriregningen på . Den varme dampen gjenoppretter fibrene i tekstilene, slik at plaggene kjennes som nye. Philips steamer fjerner skrukker og frisker opp alle typer klær. Opplev den praktiske, håndholdte tøydamperen SteamGo. Det er bare å trykke på utløseren, og skrukkene fjernes raskt med kontinuerlig . Se alle aktuelle strykejern- tester.


Se strykejernet som vant her! Vi har testet ulike typer strykejern, i alle prisklasser. Kjell Aage Karlsen har vært vår ekspert.


Han er Renserimester hos BA rens og vask i . Poeng Vi har ikke tatt hensyn til pris i denne testen. Stor test : Dette merket gjør kokkene smørblide. Misfornøyde godterikunder landet rundt: - Det går ikke an å oppføre seg sånn . Test utført av ekstern organisasjon etter bakterietypene E. Jeg har veldig flott strykejern med steam, men . Dette skyldes det faktum at kles damper er mer effektiv og enkel å bruke. Test damp en flekk på duken, som ikke er synlig, og i tilfelle det viser seg noen . Invester i en klesdamper siden rynkete klær fort kan se billig ut.


Twee bomull og lin ser ofte dyrere ut selv om det ikke er det. Mange modeller i Azur-serien har fått utmerkelsen ” best i test ” de seneste årene,. En liten plastbeholder som sitter på skaftet fylles med vann, og du kontrollerer dampen med å trykke inn en bryter på håndtaket. Mangler: klesdamper Hva skjer med tøyet på renseriet?


Bufret På engelsk heter kjemisk rens dry cleaning. Betyr det at tøyet overhodet ikke blir vått?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg