torsdag 15. juni 2017

Tykkveggede stålrør

For VVS er det laget kataloger, VVS Teknisk som du nå holder i hånden og VVS Synlig som du finner på vår internettside under Kataloger. MEDLEMSNYHET - Vi har oppdatert vår katalog, og den er nå tilgjengelig på vår hjemmeside. Sømløse og sveiste stålrør. Vi leverer stålrør i sømløs og sveist utførelse.


Tykkveggede Stålrør - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.

Bjelker kan benyttes som alternativ til limtredragere og til bærende konstruksjoner. Rør benyttes til interiør, søyler, rekkverk, forsterkninger og . Stålrør GUR 50mm Galvaniserte ugjengede stålrør GUR Dy=50mm DI= L=4m. Veggtykkelse: - 100mm. Liten Quick Bend og Stor Quick Bend har, ved bøying av tykkveggede stålrør , allerede lenge bevist sin stilling ved vanlige rørinstallasjoner. Trenger du rør i dimensjoner . Det er nå mulig takket være vårs Press Booster – et presverktøy spesielt utviklet til å forbinde presfittings på tykkveggede stålrør i XL-størrelser.


Som fleksible rør regnes plastrør av typen PVC-U, PE, PP, GRP og tynnveggede stålrør.

Hvis du har gamledagse tykkveggede stålrør , så er disse laget for å bruke med gjengede fittings. Du må da kappe, gjenge endene og skru på . For normaltykke stålrør, kobberrør for kapillarlodding og alle typer rør for. For ledninger lagt av tykkveggede stålrør etter ”schedule” og sementerte stålrør . Designet for rask kutting av stålrør , stålrør med tung vegg og støpejernsrør på (mm).


For rask kapping av støpejerns- seigjerns- og stålrør. Vi produserer alle eksosrør i tykkveggede stålrør , og kan levere aluminiumsbelagte anlegg til mange typer bil. Vi kan også tilpasse eksosanlegg spesielt til . Leveres med ekstra håndtak. STÅLRØR SØMLØSE 24X 1ST.


Trase meter: Rørpressing med tykkveggede stålrør gjennom Fv480. Mangler: tykkveggede Viega Nordic—side ipaper. Så er ermene laget av polypropylen eller tynn kobber, for å kutte lettere og lettere enn tykkveggede stålrør.


Megapress sparer deg for mye sveisearbeid. Plastprodukter med små diametre er kuttet i riktig . For både tynn- og tykkveggede kobber-, messing- og aluminiumsrør. Med to eller fire ruller og en tynn skjæretrinse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg