tirsdag 27. juni 2017

Baderom 2017

Bo Bedre gir deg de siste trendene, de hotteste shoppingtipsene, de beste stylingideene og ikke minst de mest inspirerende hjemmene. Vi har delt inn vårens baderomstrender i tre stiler. Den enkle nordiske, den etniske og feminine og den maskuline 70-tallsstilen.


Badet er stedet der du startet og slutter dagen. Stadig flere av oss vil ha et personlig bad som også kan fungere som et slags SPA-sted i .

Bademiljø ser på hvordan trendene preger fargene, materialene og produktene som frontes i interiørbildet fremover. Baderomsmøbler med innovative oppbevaringsløsninger og diskret innebygd teknikk gjør sitt inntog i framtidens bad. Se fem trender for badet som vi tipper . Ser du for deg et moderne baderom eller et i landlig stil? Glass i dusj, på vegger, badekar, samt glass-do og glass-vask er alle ingredienser i et trendy hjem. I tillegg skal det være glass mellom bad og soverom.


Trenger du litt inspirasjon til hus og hjem?

Sjekk ut den nye Flisekatalogen til Modena Fliser. Dette påvirker våre baderom. Større baderom Innkjøpsleder Tommy Ivesdal hos Modena Fliser, kan bekrefte. Renovere eller bygge nytt bad ? Vurderer du å pusse opp badet selv eller gjør det på budsjett? Disse ti tipsene må du vite før du pusser opp badet.


Oppussing av bad er en krevende prosess, og det er ikke alt du har lov til å gjøre selv. Mange bad med flis på veggene har opp gjennom årene blitt pyntet med kolonner av mindre fliser eller. Her får du en oversikt over.


Vi leverer alt innen flis og baderomsinteriør til privatboliger så vel som større prosjekter i borettslag, næringsbygg og på hoteller. Hva er de tydeligste trendene? Langsiktighet, miljøbevissthet og kvalitet har aldri føltes viktigere enn nå.


Den økologiske trenden smitter over på hvordan vi . Hvitt bad gir en illusjon av å virke større, noe de fleste setter stor pris på. Trenden for tiden er å skape kontraster med sort, for en tidløs stil på .

Når det kommer til bad er mange i tvil. Få inspirasjon og veiledning til hvordan du bygger og innreder et baderom. Få orden på blant annet våtromssikring og få håndverkerens tips til bygging av bad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg