onsdag 28. juni 2017

Feste krør

TED-KR - K-rørsfeste som er enkelt å montere. Bedre strekk på K - røret forenkler trekking av ledninger. Feste for korrugerte plastrør kommer i ulike størrelser.


Lagerstatus i nettbutikk: stk. Rørene trenger man som regel ikke feste , men de må legges slik at man. Derimot, ingen kan nekte deg å trekke k - rør i din egen vegg, selv .

Hvis det henger,er det bare å dra ut slarken til røret ligger strakt ut. Helt lov og normalt å feste k-rør hver 60cm. Bør en tette k - rør som går ut gjennom kledning til feks. Metall klammer for feste av rør på gips og treverk.


NB: klammer for gips går ikke igjennom 12mm. Skjult installasjon av rør og ledere NELFO. Unsubscribe from elforlaget. Rett plastrør for faste elinstallasjoner. Godkjent for innstøping (7N).

Hva kan du gjøre selv på det elektriske anlegget? Rørfeste for alle typer rør fra mm til mm. Letti-klammer, 2-stift for K - rør. Leverandør: Ørshall Verksted AS.


LETTI K- rørklammer er herdede stålklammer konstruert for å gi et godt feste av K - rør. Korrugert Rør og Tilbehør laveste pris hos Elmaterialer. I tillegg må vi bruke universallokk og maskinskruer til å feste selve lyskilden. Som bildet viser, er k - rør et fleksibelt rør som benyttes i vegger i skjult installasjon. Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør.


Letti K-rørklammer er herdede og el-sinkbelagte stålklammer spesielt utviklet for å gi et godt feste av K - rør. Et eget låsepunkt gjør at klammeret henger fast på . Mange utsparinger for 16mm og 20mm K-rør, der en enkelt fester K-rørene uten bruk av verktøy. MultiBox TEK er produsert i varmebestandig, halogenfritt og . Utført i UV-stabilisert, halogenfri og korrosjonsfri Polyamid. Schneider Electric K -rørfeste TED-KR.


K-rørfeste for feste av K-rør ved gjennomgang i vegg eller boks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg