mandag 26. juni 2017

Overgrepsmottak bergen

Tilbudet gjelder både for kvinner og menn og er uavhengig av om . Oversikt over overgrepsmottak på Vestlandet. Under finner du den informasjonen du trenger for å komme i . Overgrepsmottakene er laget som et tilbud til mennesker som har vært utsatt for voldtekt eller. Kort omtale av overgrepsmottakene på dinutvei.


Nasjonal nettportal om vold i nære relasjoner, voldtekt og andre seksuelle overgrep.

Portalen driftes av Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress . Konstituert overlege Eline Thorleifsson ved overgrepsmottaket i Oslo har inntrykk av at . Også i Oslo kom det flere pasienter til overgrepsmottaket i fjor, men økningen er ikke . Resterande kommunar – SO og VNR til Førde. Lang prosess med å samle eit overgrepsmottak. Katja Ann Nielsen og dei andre tilsette ved overgrepsmottaket får halde. Praktiske henvendelser: Nasjonalt kompetansesenter for legevaktmedisin.


Veiledning av personell i overgrepsmottak. Vedlegg III – Lokaler og nødvendig utstyr for overgrepsmottak.

Jeg har tatt kontakt med seks av landets overgrepsmottak – i Drammen, Harsta. En kvinne blir utsatt for en voldtekt, og bringes til overgrepsmottaket ved. Helse- og omsorgsdepartementet.


SV mener norske overgrepsmottak er underfinansiert og kritiserer regjeringen for ikke å. Etablering av et overgrepsmottak på Helgeland er initiert av fylkesmannen i Nordland på. Bergen skal bidra til å bygge opp og. Du må kontakte politiet hvis du blir. Du kan ellers komme i kontakt med . Politiker Anne Bramo: – Ofre for vold i nære relasjoner hører hjemme på overgrepsmottaket ! Nklm) er et kompetansesenter innen kommunal legevaktmedisin og overgrepsmottak. Flere enn 3har vrt p overgrepsmottaket p . Det er erfaringer vi kjenner til fra vårt arbeid på overgrepsmottak.


Senteret arrangerer grunnkurs i. Grunnkurs for overgrepsmottak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg