tirsdag 20. juni 2017

Beste catering haugesund

Catering til alle anledninger! Haugesund som passer deg best. Konfirmasjon, dåp, bryllup, begravelse, fest og firma. Vi leverer: Buffet, tapas, snitter, koldtbord alt av varm og kald mat. Vi serverer de beste maki, nigiri, og sashimi bitene du kan tenke deg, .

Bohemer catering er kjærlighet til råvarene og håndverket. Få lyst, velg mat, vi legger den på fat. Vår fagutdannede kokk har erfaring fra restaurant og lager de beste retter.


Det gjør det enkelt og bekymrigsløst for deg, og du kan være trygg på at dine gjester . NÅR GODE SELSKAP BLIR DE BESTE MINNER – OGSÅ LEVERT PÅ DØREN. Brasserie Brakstad driver i tillegg til restauranten med catering til små og store selskaper. Vi leverer matopplevelser til sommerfest, dåp, julebor konfirmasjon, . Vårt erfarne servicepersonell innen kjøkken og servering,vil gjøre sitt beste.

Kafeen med den aller beste mat til rimelige priser. Vi får stadig høre at vi har den beste komlemiddagen. En oppskrift vi har praktisert i nesten . Fikk mye mat, kan anbefale dette på det beste Tusen takk. Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best ! CATERING i HAUGESUND har aldri . Farstad Catering har levert mat til bedrifter, private, lag og organisasjoner i over år. Vi velger råvarer av beste kvalitet fra lokale leverandører som Fatlan . Restauranten har utsikt over Smedasundet fra de fleste bordene.


Astrics Catering AS tilbyr catering av meget høy kvalitet til alle anledninger,. Vi bruker kun ferske råvarer fra områdets beste leverandører og produsenter. Tradisjonsrike oppskrifter med naturlige råvarer. Vi har også dagligvarer og tilbyr levering. Chef-Catering er lidenskapelig opptatt av virkelig god mat.


For en ting slår aldri feil, God mat gjør deg glad Ta . Reker Skagen majones ørretrogn og dill. Egg, Sulfitt, sennep, skalldyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg