tirsdag 27. juni 2017

Gammeldagse fliser

Det vakre mønstret terrazzo er 1 håndlaget hvor hver flis er tilført knust marmor. Flisene ble brukt i norske . Alltid gode priser på Marokkanske fliser fra Bygghjemme. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Ulfven fliser - vakre håndlagde produkter og gammeldagse fliser av sement, marmor og terracotta.


Historiske, gammeldagse sementfliser.

Hele sortimentet, ca modeller, finner du ved . Perfekt til gulv og vegg på kjøkken, bad og gang. På lager - Rask levering til hele landet - Kvalitet til rett pris. Smukke, gennemfarvede antikke fliser fra gamle huse i Egypten - bemærk tykkelsen. Fra Ulfven kommer våre vakre håndlagde fliser – også kalt Marokkanske, antikke eller gammeldagse fliser. Vårt gamle vintage kjøkken har fått et realt ansiktsløft i det siste.


Det eneste vi har ønsket oss men ventet litt med er nye fliser på veggen over . Martin og Martin har tatt vare på en gammel ovn de fant i kjelleren i sitt gamle hus og rammet den inn i fliser. Stygge fliser , et gammelt badekar med dusjforheng, ingen belysningskonsepter, gammeldagse farger og en gammeldags vask-speilskap- løsning.

Jevne og ensartede fuger er kronen på verket når du har lagt nye fliser. Vi viser deg teknikken bak, slik at du unngår sprekker og får et flott . Vi har også stort utvalg av kraner, servanter, toalett og elegante og eksklusive fliser , alt til moderne eller gammeldagse interiør. Besøk oss på Vollen i Asker, eller . Nyheter baderom DIGITALT SHOWROOM.


Dette gjør det mulig å legge nye fliser oppå gamle fliser uten at gulvet blir for . Alle farger kan byttes uten pristillegg. Då sparar du tid og pengar sidan du slepp å fjerne det gamle , og hellinga i golvet blir den same. Det er fullt mogleg å leggje flis på flis. Jeg har blitt inspirert av flere gammeldagse kjøkken med hvite kvadratiske fliser tett i tett med hvite fuger.


Det blir et lyst, blankt helhetsinntrykk. Ved bruk av flis utendørs vil man. Ved valg av fliser på bad kan det være smart å tenke langsiktig og.


Ulvfen ,Frost,-vakre håndlagde fliser – også kalt Marokkanske, antikke eller gammeldagse fliser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg