onsdag 14. juni 2017

Casco silikon

Sililkonfugemasse som i hovedsak er beregnet til bruk i baderom, kjøkken og andre steder med høy fuktighet. Silikon lukter lite, og er miljøvennlig og anbefales. Silikon 300ºC er egnet til pakningsfuger i automatiske installasjoner.


Denne formen for fuging er bl. Vannfast, eddiksyreherdende silikonfugemasse. For toppforsegling av glass, liming av akvarier og tetningslister i silikon , fuging av aluminium- og .

En klar og muggresistent silikonfugemasse for hjem, hus, båt, bil og våtrom. Muggresistent silikonfugemasse for hjem, hus, bil, båt og våtrom. Våtromssilikon til fuger mellom fliser mot gulv og i hjørner eller andre fuger i våtrom.


Passer bra til fuging i hjørner, r. Tåler temperaturer fra -gr - 3gr. Fester mot glass, metall, tre, . Flytende silikonfjerner som løser opp både herdet og uherdet silikonfugemasse. Finnes i fargene: Dark grey, .

For fuging i hjørner og koblinger rundt fliser, oppvaskbenker etc. For tettinger av rørgjennomføringer i vegger, tak og gulv i våtrom. Inneholder antimuggmiddel. Til våtrom, hus båt og bil. Mögelresistent silikonfogmassa för hem, hus, bil, båt och våtrum.


Fugemasser som har vært basert på silikon har gitt grobunn for. Sanitary Våtrom Silikon er en fuktighetsherdende silikonfuge spesielt beregnet for . Silikonfugemasse for tetting av luker til ovner. Kosteuskovettuva, alkoksipohjainen, erittäin elastinen saniteettisilikonimassa. Klicka för en större bild).


Fuktherdende silikon fugemasse for tetting av fuger i våtrom. Misfarget silikon kan vaskes med klorin. Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs. Klæber på glas, metal , træ, . Casco Silikon Transparent ml.


Det kommer i samme type pakning som silikonfugemassen, og påføres med fugepistol.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg