onsdag 21. juni 2017

Bruke varmepumpe som avfukter

Leker litt med tanken å installere en varmepumpe med en gang huset er tett, og bruke denne som avfukter samt varme (når det trengs). Ingen varmepumper avfukter hvis de ikke kjøres på kjølefunksjonen, det er. Slik bruker du varmepumpa på varme dager.


Forresten kan varmepumper også kan brukes som en ren avfukter , i tillegg til kjøle- og varme. Med vår avfukter får du en helt ny kjeller på 1-2-3!

Raskt, enkelt og effektivt! Den energien finner vi igjen på den varme siden av varmepumpen. Da kan og bør vi bruke den energien.


Det beste ville være om vi har bruk for den annet sted i . Den fungerer som avfukter kun i kjølemodus. Du kan ikke varme og avfukte samtidig. Derfor er det vanskelig å bruke den som avfukter om .

Er det noen som har peil på egnede avfuktere til garasjer som ikke koster skjorten. Jeg har varmepumpe og 16gr i garasjen. Jeg bruker også å børste av bilen, om den er full av snø, før jeg kjører inn, og har en svaber til å . Varmepumpen tilfører enten frisk luft inn i rommet, eller den avfukter. Etter at jeg installerte varmepumpe i garasjen, som står på 18gr, så har.


Selvfølgelig kan du bruke varmepumpen som avfukter når du ikke . Avfuktere brukes til å redusere og holde lavere luftfuktighet i et område. Kondensavfukter - enkelt prinsipp. Som nevnt ovenfor, lager avfukteren mer varme enn den bruker i strøm. Det er en vanlig oppfatning at det er dyrt å bruke varmepumpe til nedkjøling på sommeren, og at man da bruker like mye energi som på vinteren slik at vinningen. For moderne bygg med godt isolerte rom og skikkelig dampsperre, bruker vi.


En varmepumpe sparer energi og penger for deg, den er miljøvennlig, enkel å bruke , gir god komfort og godt inneklima – og den kan brukes til kjøling. Og de kan brukes hele året for kjøling, luftfiltrering og avfukting. De er trygge og enkle å bruke fordi varmepumper produserer lav varmetetthet: Store volumer . Denne websiden bruker cookies for å optimalisere innholdet.

I bomiljø, bo kjeller og loft – avfukteren reduserer risikoen for fukt- og råteskader og. Har du byttet ut ved- eller oljeovnen med en varmepumpe , varmes ikke kjelleren opp på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg