mandag 26. juni 2017

Osprey sekk drikkesystem

Slange, munnstykke, rensesett. Passer de fleste sekker med H2O tilpasning. Osprey Hydraulics LT 5L drikkesystem. Easy Slide-Seal åpning for raskere påfyll av vann.


Munnstykket har magnetklips som du kan feste til bryststroppen på sekken.

Drikkesystem og -tilbehør. Reservoir Cleaning Brush Kit 1 rengjøringsbørster drikkesystem. Ta deg tid til se gjennom vårt velsorterte utvalg og finn riktig ryggsekk og vannsystem for. Multisportsekker og andre drikkesekker får du hos Sport1. Salomon, Camelbak og flere kjente merkevarer.


Stort utvalg med butikker over hele landet. Det var ofte vanskelig å plassere et fullt drikkesystem inn i en ryggsekk som allerede. Sekker og drikkesystemer finner du hos Milsluker`n Sport AS.

Vi er en spesialforretning for ski,. Siden det ser ut som om sekken fra source sre ut til å være mer for. Fyll på hydreringssekken din med ditt Hydraulics 1. Bestill nå med gratis levering. En god løpesekk skal du knapt merke på ryggen, selv om du har pakket med deg. Vi har testet lette treningssekker med opplegg for drikkesystem.


G- sport har Prismatch på identiske varer. Mest populære i denne kategorien. Patagonia Arbor Pack 26L . Egen lomme for drikkesystem. Feste for sykkelhjelm og sykkellykt.


Mange sekker har blant annet integrert drikkesystem , og muligheter for . Se hvilken ryggsekk som ble best i test her. Lite slår hvert fall Levity sekken , den er superlett og komfortabel. Nytt system for feste av drikkesystem. Utrolig behagelig sekk for lange turer.


Bergans Rondane l sekk med drikkesyste-.

Den er på liter og regntrekk følger med. Duro 1 som er den største modellen er tiltenkt ultraløp og langdistanse, der behovet for ekstra klær og . Storsekk med fornuftig egenvekt som gir deg volumet og bærekomforten du ofte trenger på teltturer om du ikke har det letteste mest kompakte .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg