fredag 23. juni 2017

Vinbar bergen

Pergola mat og vinbar ligger i Skostredet, med inngang også fra Korskirkealm. Hos oss kan du velge mellom ca 3forskjellige viner fra hele verden. Vi har et stort utvalg vin og øl, og vårt hyggelig personale hjelper deg gjerne med å finne frem til den rette . Vertshuset og herberget Altona var blant det best kjente av.


Highlights info row image.

To Glass er en vinbar rett ved siden av Fløibanens nedre stasjon i Vetrlidsalmanning 19. Bergens mest intime vinbar. Inn gjennom et smau, under en klesvask og videre inn en bakgårdsdør.


Vinbaren Pergola er godt gjemt i selve kjernen av . Rett ved Den blå steinen ligger Dråpen, en klassisk vinbar med et italiensk preg over seg. På Altona Vinbar finner du mer en champagner, 1viner og et utvalg av whisky,. Når du skal imponere en forretnings forbindelse med god mat og .

Bläddra bland Norskt i Altona Vinbar , kolla öppettider, kartor och priser. Her på Strega er vi glad i vin og italiensk mat. Den fargesterke bardisken var egentlig et kunstverk laget til Høstutstillingen.


Vinsmaking på Amarone Vinbar. Traveler Reviews in partnership with. Har stor peiling på vin og serverer også småretter for den som er sulten. Adresse: Christiesgate 11 . The restaurant received 4. Smilefjes: Tilsynsresultat for Strega Vinbar , TORGET BERGEN 26.


Vi serverer en herlig 4-retters meny sammen med Borgogno sine viner. Våre sommelièrer har sammen med kokkene satt opp en fantastisk mat- og . Restauranten er stengt eller umulig å få kontakt med. Det kan ha kommet nye eiere eller ny restaurant i lokalene. I vårt unike smakslaboratorium utvinner vi kreative smaker med basis i det nordiske kjøkken,.


Pergola Mat og Vinbar , Nedre Korskirkealmenning B- Søknad om alminnelig skjenkebevilling for alkoholholdig drikk gruppe og inne og . Dråpen Vinbar tomados por miembros de TripAdvisor.

Wackra sjöar och superba wattenfall och kaskader äro talrika i bergen. Plommon från Spanien förtullades . Då de vandrat sig trötta under dagen på de höga bergen , sätta de sig i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg