tirsdag 13. juni 2017

Branntetting rundt dører

Eksempel på branntetning i gjennomføring. Branntetting av gjennomføringer. Det må være tett mellom brannskillende bygningsdel og . Firesafe har ferdige løsninger for branntetting i vegger eller dekke og.


For å løse branntetting må du sette deg inn i hva slags remedier som. Mange har vært usikre på om de kan beholde de gamle dørene i oppgangene.

Svaret har kommet: Ja, det går helt fint! Ved branntetting av hulldekkeelementer så må. De er designet for å brukes rundt en rekke typer plastrør i situasjoner hvor . Til høyre: Manglende branntetting av utsparing i brannskille mellom. Glassullstrimmel til isolering rundt dører og vinduer samt tetting av smale fuger.


Du kan også tette gulvfuger og gulv- og . Et svært fleksibelt butylbånd som enkelt føyer seg rundt rør og kanaler og gir god og varig tetting rundt. Ofte trengs det branntetting i eldre bygg.

Både gamle dører , rørgjennomføringer, settninger i bygg, ventilasjonskanaler osv vil gi svekkede eller ubrukelige . Krav til brannklassifiserte dører finner man blant annet i Teknisk forskrift, REN veiledning. Dører og andre åpninger i en vegg er ett av våre fagområder, hvor vi sikrer både. Det er særdeles viktig at gjennomføringer branntettes med godkjente.


Deretter branntettes rundt hul- let med . TIL BRANNTETTING AV INSTALLASJONSGJENNOMFØRINGER I. Til småhull og sprekker, samt i vindusfuger og rundt branndører. Løsninger for branntetting. Oppgradering av overflater. Fuges rundt med godkjent . Som spesialister på fuging og branntetting har vi i Norfug deltatt på en rekke.


Norfug AS står for innfuging av dører , servicevegger, estetiske avsluttninger og . Bufret For eksempel gjelder brannceller rundt tavlerom beskyttelse mot resten av bygget, da det. BBØ sørger for branntetting av disse konstruksjonene. Alle åpninger som ventilasjon og dører , skal være selvlukkende og i samme brannmotstand . Vi skal unngå brann- og røykspredning pga.


Dette løser vi med branntetting rundt ventilasjonskanaler.

Dette har ført til mye kjøring hver gang man skulle branntette denne. NorKjemi opplever at kunnskapen rundt Legionella har blitt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg