fredag 23. juni 2017

Gulvplate vedovn regler

Gulv under og foran ildstedet skal være av ubrennbart materiale eller dekket med ubrennbar plate. Men mange produsenter har egne tilleggskrav som f. En gulvplate skal beskytte gulvet mot sprut og varme fra bålet. En peis eller ovn som skal stå på et gulv av tre eller annet brennbart materiale . Vårt utvalg av gulvplater er stort og består av ulike materialer, fasonger og farger. Våre autoriserte forhandlere vil kunne hjelpe deg til å finne det produktet som .

I denne modulen skal vi ta for oss hva en brannmur er, hvilke materialer en brannmur kan bestå av og hvilke regler som skal følges ved . Produktinformasjon Elegant og solid gulvplate som beskytter gulvet rundt ildstedet, og er en naturlig del av tilbehøret ved installering av et . Gulvplate Peis Salzburg M klebergrå. Dagens regelverk – søknadsplikt. Lovens (pbl og SAK10) system er slik at alle bygningsmessige tiltak krever søknad og byggetillatelse dersom dette.


Vi har lecadekke og oppå der er det markmatter (hardpakket isolasjonsmatter), tykke gulvplater og parkett. Det er altså ikke lektret eller støpt. Du må være sikker på, at plasseringen oppfyller de norske reglene.


Den anbefalte størrelsen på gulvplaten avhenger av peisovnens størrelse, men platen.

Alle Aduro glassgulvplater er laget i herdet glass med polert c-kant. Oppstillingsregler-for-ildsteder. Bufret Regler for lukkede ildsteder:. Særlige regler for peisinnsatser og peisovner:.


Vedovn i samme etasje bør ha røykuttak minst. Montering av røykuttak bak. Velg en som passer for ditt behov. Peis og vedovn kan installeres uten søknad og melding, forutsatt at arbeidet kontrolleres. Reglene for godkjenning av vedovner sikrer at ovner som selges i Norge,.


VEDOVNER De tradisjonsrike vedovnene fra Dovre: CBS, CBS, 1CB, 1CB. Du har valgt et produkt fra en av Europas ledende produsenter av vedovner , og vi er. Bruksanvisninger og Tekniske data. Krav til gulvplate : Skal ildstedet anbringes på gulv av.


Hadde maken ovn for noen år siden, hadde ved liggende under ovnen de to vintrene jeg bodde i . For standardsortimentet på trelast er reglene slik at Treindustrien registrerer vareinformasjon samt pakninger tilknyttet varen. Jøtul F 1med klebersett og gulvplate. Røykuttak ved bruk av klebersett og gulvplate. X,Y = I henhold til nasjonale lover og regler.


Den lokale Scan-forhandleren kan gi veiledning angående reglene.

Det må monteres brannsikkert gulv( gulvplate ) rundt ovnen for å. Hus, hage og oppussing: Min leilighet hadde vedovn før jeg kjøpte den. Nordpeis_Colorado -Anthracite. Hvordan er reglene for om jeg f. Trøndelag brann- og redningstjeneste IKS er den lokale faginstans for brannvern i Trondheim, Malvik, Klæbu, Rissa, Leksvik Oppdal og Rennebu kommuner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg