mandag 19. juni 2017

Dab radio solcellepanel

Innebygd lommelykt og micro USB for lading av telefon. Har du en hytte uten elektrisk strøm må du være mer nøye med valg av DAB - radio. Batterikapasitet og radio med plugg til utvendig antenne, er faktorer å være.


Skal du kjøpe en DAB - radio til hytta, kan det hende du bør velge en annen. Innlegg om solcelle skrevet av radiobutikken - landets bredeste utvalg i radio.

Kompakt størrelse men meget. Studien viser at DAB - radioene var mer energieffektive enn FM- radioene og at det kan dokumenteres en endring på de tre årene som skiller . Sangean MMR-DAB med solcelle og sveiv. POPsolar er solcelle - radioen du tar med på tur eller har stående i. SolarDAB har et solcellepanel integrert i toppen av enheten som absorberer direkte sollys for å drive radioen.


En LED-indikator viser sol- og batteritilstanden . Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

Mange radioer er spesifisert som 220v, men hvis man kikker på omformeren (de fleste små bordradioer har jo løs klump nå) er det mange . Da må man kontakte leverandøren av DAB radioen og få vite om den har . Genial liten radio til å ha med på telttur, i båten, som nødstrøm på tur osv. Fra radioapparat til trendy DAB - radio. Radioen er fortsatt en kjær venn i mange hjem og vi tilbyr derfor et stort utvalg.


Blant ensfargede, mønstrede, nostalgiske . Trenger du radio med god batterikapasitet, kan du se på radio. Du vil sikkert ha med deg en radio på hytta? Vil du ha cd-spiller også?


Musikk spilles av via Bluetooth Music Streaming. Alt innen data og telefoni. Med dagens DAB - radio kan du få hele verden inn i stua - eller kanskje du foretrekker å våkne til siste nytt med en klokkeradio? POPstar er en lekker bord- og reiseradio , som er liten nok til å tas me og stor nok til å spille på kjøkkenet, kontoret, ved sengen eller på vaskerommet.


Like lekker som den er god. Lytt direkte til din favoritt musikk på Radio Norge. Sjekk ut våre program og spillelister.

Følg med på alt som skjer, nyheter, og konkurranser. OVMS, DAB radio ,sykkel hengerfeste. Bilde av DAB antenne Aktiv MediaDAB. Via en DAB - radio har du riksdekkende radiokanaler å velge mellom, mot fem.


Det finnes også radioer som er drevet på solcellepanel. I Fredrikstad har Andersen etablert en nettbutikk, radiobutikken. Norsk Lokalradioforbund krever at DAB ikke får bli enerådende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg