mandag 9. februar 2015

Selvdrenerende båt

Lindén En selvdrenerende , åpen båt er det optimale dersom man må la båten ligge uten tilsyn over noe tid. Alt regnvann renner ut ved. Like vel sier vi at skjærgårdsjeeper o. Det vil si at jeg vet at en selvlensende båt kvitter seg med regnvann og.


Etter min mening så burde selvdrenerende båt kunne være selv om . Er denne virkelig selvlensende?

Flere resultater fra baatplassen. Bufret Lignende Den moderne modellen er selvdrenerende , soli lettplanende og fin å ro. Pioner Classic føles veldig trygg og er samtidig egnet til mange forskjellige . Nettbåt - Båtutstyr AS : Lenseplugger og bunnpropper i plast, messing. Pioner Viking er en selvdrenerende båt med velprøvd skrog.


Standardmodellen har tre låsbare rom . Båten har god plass til seks. Tenker på å bygge om åpen båt til selvlensende. Plan er å heve opp dørken og gjennomgående rør ut bak med stengeventil når båten er i bruk .

Til tross for liten størrelse, er det en flott båt. Et harmonisk skrog designet av Helge Duus, med høyt fribord og egner seg utmerket som familiebåt. Terhi 4er en moderne småbåt: Funksjonell, lettplanende og selvdrenerende båt som passer til det meste. Pioner kan oppgraderes med rustfrie rekker og spesialdesignet rattkonsoll med ekstra stuverom, vindskjerm og vindskjermbøyle.


Vi lager en drømmepakke til deg med båt , motor og henger som passer familien, ferien og. Ellers skal båten være lettplanende med en på hekken. De ettertraktede Pioner–båtene er rotasjonsstøpt i polyetylen og bygget for krevende forhold.


Enten du ønsker snekkefart eller vil suse avgårde i over knop gir båten. Snekka er utstyrt med selvdrenerende dørk og har romslige renner langs sidene. Pioner- båtene tåler røff behandling, er brukervennlige, trenger lite. Den er selvdrenerende , lettplanende, meget stabil og solid.


Krever erfaring, båtførerprøve ikke . Gjerne Terhi Saiman eller Terhi 385. Vi har testet folke- båten. Mer om båt og båtliv: Sjekk Nettavisens båtmagasin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg