onsdag 18. februar 2015

Comfort hotel xpress tromsø utsjekk

Sen utsjekk inkludert satte jeg også pris på. Det blir en lang dag, med fest både i Tromsø og Oslo, men det er . Hotell økonomi i Tromsø, Tromsøregionen - treff. Comfort Hotel Xpress Tromso , Tromsø, Standard rom, dobbeltseng, ikke-røyk. Enter Tromsø Backpack Hotel. Hotellet tilbyr også bagasjeoppbevaring og ekspress- utsjekking.


Merk at det tilkommer en ekstra kostnad ved sen utsjekk. Kostnaden er som regel kr 25-, men kan variere noe fra hotell til hotell. Kontakt hotellet for gjeldende . Bufret For mange er det å bo på rett hotell like viktig som selve reisen. Hotellet er døgnbemannet, i tillegg tilbyr de muligheten for selvbetjening ved innsjekk og utsjekk.


Innsjekkingfra 15:00GRATIS Utsjekking til 12:GRATIS. Bestill nå og sikre deg gunstige priser . Lazy Sunday – På søndager får du beholde rommet frem til kl 18. Finner du hotellet til en lavere pris noe annet sted så matcher vi det med vår . Dette hotellet ligger ved havnen i Tromsø , og tilbyr rom med klimaanlegg, flatskjerm-TV og kaffe- og tekoker. Du får gratis adgang til treningsrommet og badstuen . Frokost er ikke inkludert på Comfort Xpress -hotellene i Oslo/ Tromsø , Quality Airport. Alle forespørsler kan gjøres via www.


Betalingsbetingelsene er kontant ved utsjekk eller ved bruk av kredittkort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg