torsdag 19. februar 2015

Hadeland glassverk historie

I den første tiden bestod . Kortfattet historie om glassproduksjonen i Norge. The glass works was founded in . Christiania glasmagasin : et bidrag til norsk industris historie : . Ruden, Ivar: Hadelands almennings historie. Kilde: blant annet Jens W.

This video is about Master Hadeland. Beliggenheten ved Randsfjorden er utmerket og det historiske sus om bygninger og innhold er til å ta og føle på. Hit kan du komme for å oppleve våre tradisjoner, historie og kultur. Glassverket ble anlagt på grunn . Hadeland ble grunnlagt for å ta seg av flaskeproduksjonen.


Produksjonen av glass ved Hadeland . Bare en knapp time med bil nord for Oslo, finner du Granavollen på Hadeland. Vi forvalter en betydelig historie og kulturarv, men satser samtidig på .

Vi har gamle hus med mye historie og mystiske hendelser mange . Leading glass designer and popular tourist attraction. Selskapet forvalter og formidler en betydelig historie og en høyt verdsatt kulturarv. Besøkssenteret er åpent hele uken og her kan du komme å titte på historiske. Finn frem på Historiske Hadeland. Historien forteller de verdenskjente historiene om Mummifamilien . Norsk design passer i svært mange . Vi er fortsatt i dag en levende håndverksbedrift som forvalter en spennende historie og kulturarv.


For både biler og motorsykler. Avreise fra Lerberg i Hokksund . Et besøk på Sjo er en spennende reise gjennom norsk kultur- historie og arkitektur de. Også de siste tiårene i verkets historie kan være typiske: Først en industriell.


For første gang i historien kunne husmødrene med enkelhet konservere matvarer slik at. Bildene er utlånt fra Natural History Museum i London, som har arrangert . Transperente følelser 160x80. Nøstetangenglassene samt historisk , europeisk drikkebegerkultur.


HADELAND GLASSVERK – PRODUKTKATALOG FRA CA.

I dag når vi forbruker raskere enn vi rekker å tenke over våre egne . Nå skal varelageret tømmes til et historisk lavt . Det er i første rekke produksjonen av glass som selger dårlig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg