onsdag 18. februar 2015

Gjennomsiktig rør

OD), s, Artikkelkode, Prisgruppe. Gjennomsiktig rør til liming eller bruk sammen med avløpsdeler med pakning (push-fit). Bruk produktkatalogen vår til å bli kjent med det omfattende produktutvalget vårt.


Vi har alt fra store modulsystemer til enkeltprodukter – med bare ett museklikk . Klar plexiglassrør eller massiv plexiglasstang i flere størrelser. Plastør i plexiglass i flere størrelser.

Fås i gjennomsiktig klar og opal utgave. Var i kontakt med Plastkompaniet, men de var ikke så . For utenpåliggende montering. Røret er laget av PP-plast.


Enkel å bruke, løser raskt opp tette rør og avløp. Gir tette gjengeforbindelser på flenser og gjengede rør. Som et stort byggevarehus, har vi også en stor VVS avdeling, der man kan velge og vrake blant nipler og koblinger til meget konkurransedyktige priser.


Egenskaper som vekt, styrke og utseende er viktige når man velger materialer. Plexiglass er lettere, 7-ganger sterkere og har en gjennomsiktighet på , .

I vårt utvalg innen rør vil du finne monteringsmaskiner, bøyemaskiner, målekuplinger, manometre, kragearmatur, snittringsarmatur, instrumenteringsarmatur, . Kan også høre med TESS, har kjøpt en del rør , og plast slanger, pvs osv osv av dem opp gjennom tidene. Akustisk rør , gjennomsiktig. Noen som veit kor eg kan få kjøpt eller 40mm plexi- rør ? Hva skal du med et plexi rør ? Enten sette på et manometer eller lage et gjennomsiktig (plexiglass) rør hvor man kan lese av nivået relativt til det som man skal måle på. PRODUKTBESKRIVELSE: spesifikasjoner: Hvert tips ble presterilisert med EO- gass (etylenoksyd). Laget av høykvalitets medisinsk klasse plastmateriale.


Den er vanntett og meget solid. Denne typen er 28mm (utvendig), det vil at . Universal lim ermet for rørledninger FIR. Muffe og spiss for alle bruksområder - for alle installasjoner opp, import eller flush og i betong. Når den nå blir lagt i rør vil dette etter all sannsynlighet ha stor . A: Blankt gjennomsiktig rør med svart sokkel i plast.


Fontenen er laget av polyresin og inneholder et gjennomsiktig rør som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg