mandag 16. februar 2015

Vaskefille i do

Hadelendinger kaster alt fra askebeger, gebiss og vaskefiller i kloakken. Vaskefiller er ikke så overraskende at kan havne i do , men det . Her er listen deres over hva som ikke kan kastes i do. Vi har funnet alt fra ullgensere, truser, bh-er og vaskefiller som har satt seg fast, sier . Det finnes mange grunner til at doen er tett. Noen bruker den som søppelkasse, mens andre har vært så uheldige at noe har falt i do uten at det .

Rørleggeren har dessuten erfart at leker, tamponger, vaskefiller , . Mamma tømte ei bøtte med en vaskeklut i do , å den forsvant. MEN doen ble tett nå, en uke etter dette skjedde. Våtservietter - Barn og familie innlegg 6. Sosial prat og humor innlegg 18. Flere resultater fra forum.


Firda - – Folk må slutte å hive ting i do! Som regel er det vaskefiller og liknande vi finn, men å finne kle er ikkje. I DO : Dag Skilbrei, ansvarleg for vatn og avløp i Gaular kommune finn .

Driftsleder Mike Halmer ved Lillevik renseanlegg ber folk i Hvarnes slutte å kaste fiberkluter og engangsservietter i do. Folk skulle bare visst hvor ufyselig det er å fjerne klær og vaskefiller fra. Han overraskes stadig over hva folk kaster i do , og oppfordrer folk til å . Søppel som spyles ned i do kan også tette ledningen huseieren selv eier. Den har den minste dimensjonen og tetter seg lett. Hareid–Sulesund på grunn av eit tett toalett.


No viser det seg at ein skapnøkkel pakka inn i ei vaskefille var årsaka. Dette kaster vi mest i do. En del mopper og vaskefiller havner nemlig i kloakken. Hias råder de som er så uheldig å få filla i do , om ikke å trekke ned.


Hele 8millioner av disse må gå på do i naturen. Ensganskluter, intimservietterer, q-tips, vaskefiller , sanitærbind og lignende skaper . Jeg og ruskesara tok fotbad i stad og mannen skulle være snill å tømme ut igjen vannet for oss. Ein skiftenøkkel innpakka i ei vaskefille var årsaken til do -problema til ferja MF Ullensvang søndag.


Bæsj, tiss og dopapir er alt som skal i do. Do bruker jeg ikke klut til, men papir. Ikke har jeg barn som bommer på do heller, men skulle det være noe bruker jeg papir med klor på.


Det er det enkle og tydelige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg