mandag 16. februar 2015

Bensinslange båt

Vi har det meste av tilbehør og reservedeler for at båtens drivstofftilførsel skal fungere godt. Her finner du bensinslanger , drivstofftanker, drivstoffblåsere, impeller . En fastmontert tank i en båt er som regel plassert under dørken. MYKE SLANGER VIKTIG: Gamle bensinslanger kan bli stive og sprø. Kunne tenkt meg å bytte ut alle sammen. Kan mann montere bensinslange med blærepumpe på.


Drivstoffslange fra biltema. Yamaha, blæra blir ikke harlekasje? Flere resultater fra baatplassen. Hos oss kan du finne ekkolod blokker, karabinkroker og båtmaling.


Vi har også flytevester, fendere og en mengde . Benytt våre motorbåt kurs. Alle som skal ut med elevgrupper på kanotur er utstyrt med en følgebåt med motor pr. Komplett bensinslange med pumpe og bensinkoplinger.


Meget høy kvalitet fra amerikanske Moeller. High flow, store motorer må bruke denne modellen. Her er våre syv beste tips for en sommerklar båt. Puss, puss så får du en smuss (fri) båt. Du bør også sjekke bensinslanger og kabler.


BENSINSLANGE GUMMI-FORSTERKET 6. Bensintank til båt i praktisk format som kan gi bedre plassutnyttelse i båten. Båter med innenbords bensinmotor, gassanlegg eller fast bensintank er mest utsatt. På bensinslanger skal det være doble slangeklemmer.


Slangepakken leveres uten koblinger! Har en 90mod yamaha 90hk 2takt, Den fusker hvis mann kjører full gass over 20sekunder avgangen. Valuta (NOK), Valuta (SEK). For å gi deg en best mulig opplevelse når du besøker nettsiden vår så bruker . Nye Pioner Classic er en snerten og sikker båt som er lett å håndtere og manøvrere ± og. To menn ble reddet opp fra sjøen etter at en åpen båt gikk rundt ved Snarøya.


Få vårt nyhetsbrev les om nye produkter, konkurranser, tips og tilbud til båten din. Sjekk brakett og styrekabel På braketten som forbinder motoren med båten er det x antall smørenipler. Klem inn nytt fett i disse niplene til det gamle er ute og det .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg