onsdag 25. februar 2015

Radiatorsement biltema

Stopper og tetter alle lekkasjer i kjølesystemet uten å tette radiatorcellene eller skade ømtålige deler. Kan brukes sammen med glykol. Rist flasken godt før bruk. Teknisk og trimming - Diskusjon.


Var ute på biltema i går og kjøpte radiatorsement , radiator-rens og kjøleveske.

Enkle logiske spørsmål du lurer på om din bil! Det sies at radiatorsement virker slik at det herder i kontakt med luft. Radiatorsement, kan det brukes?


Jeg kjøpte i farten noe som heter radiator-sement på biltema i hui og hast, men har ikke prøvd dette enda. Noen som har erfaringer med denne, . Vurderer å kjøpe radiatorsement på biltema. Men det er vel beregnet på bil.


Fikk telefon fra Møller Bil i dag angående en rust sak.

Både rustflekker og steder der . Klunking i bakstilling innlegg 4. Lekkasje av kjølevann 523iA innlegg 22. Flere resultater fra bimmers. Tetter lekkasjer uten å stoppe til kjøleceller eller skade ømfintlige deler. Holder konstant på med oppussing av enebolig fra 50-tallet. Vet noen om dette er ok å bruke, eller bør jeg satse på en bytteradiator?


Var akkurat på biltema og kjøpe radiatorsement , og påfyll av kjølevæske. Biltema Alnabru Alna Senter. Hvis dette ikke hjelper og jeg må bytte registeret, hvor mye jobb har . Har hørt fra noen at d kan redusere endel . Jeg brukte biltema radiatorsement i tillegg til at jeg tettet sprekken utvendig med tec7. Det er brukt radiatorsement.


Behandlingen så ut som at den i utgangspunktet . Det har vært brukt radiatorsement. I DISSE TILFELLENE GJELDER IKKE GARANTIEN.

Les nøye gjennom monteringsanvisningen før arbeidet igangsettes. Har også fått tipset om å tilsette ett egg, dette .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg