tirsdag 17. februar 2015

Pris graving vannledning

Jeg har mottat et tilbud av 30. Det er snakk om ca 2meter som må graves ne og det er ikke noe fjell . Jeg må skifte vannledning og avløpsledning og har fått pris på 21. Jeg skal bytte vannledning hjemme og det er ca 16m å grave.


Jeg driver med graving , derav mye grøfting. Lurer på å innføre meterpris som et alternativ til vanlig timepris , hva synes folket om dette?

Vannledninger skiftes uten graving. For oss er en kombinasjon av pris og kompetanse viktig, og vi vet medarbeiderne hos Kristian Olimb AS . Etaten spurte markedet spesifikt om gravefrie metoder for tilkobling fra hus til hovedvannledning. Regner med at prisen også er litt avhengig av tilgjengelig på tomten, trær og lignende. Så hva er prisen for alt arbeidet slik at vi har et hus med strøm, vann og kloakk?


Det er utgravd brønn og lagt vannledning inn i bygningen. Aukra kommune skal skifte ut vannledning , legge rør for gass og fiber, grave og montere fundament for veglys ca. Det er jo ikke bare graving og rørlegger som koster, du må også betale tilknytningsavgift.


Henter inn anbud om dagen og er usikker på hva slags pris som er vanlig på.

Vi vil ha pris tilbud på graving og VA arbaid (drennering) osv. Vi hjelper deg med anbud på vannledning. Få anbud på vannledning i Vestfold. Maskinentreprenør Graving og bort kjøring av oljetank. Pris må være basert på garanti for minimumsmengde med vann til boliger Tilbudet må . Ps du må og ha tilgang til rørlegger for og koble det sammen.


Jeg er veldig fornøyd med både prisen og jobben de gjorde. Det har vært en stor utvikling på rør og utstyr for å redusere behovet for graving i forbindelse med renovering av vannledninger. Det deles ut totalt tre priser under årsmøtet i SSTT i Gamle Logen i Oslo. Byggherre Meråker Kommune ønsker å bygge ny vannledning fra hovedvannkilden, Litjåtjønnin. I tillegg skal det medtas graving , nedsetting og tilfylling av.


Kontrakt tildeles den tilbyder som har ”laveste pris ” eks mva. Verdensnyhet: Rørfornyelse vannledning - Kjeldaas AS. Graving og utskifting betyr flytting av mye masser og ødeleggelse av jordstruktur. Det ble opprinnelig innhentet anbud på konvensjonell graving og.


Avrundes til : Kostnad pr. Samtidig skftes vannledning ut med ny, hvor det er felles grøft. Well-points for graving av åpne VA-grøfter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg