tirsdag 24. februar 2015

Ringnøkkel

Vare til av totalt 31. Akkurat nå tilbyr vi kanskje . For momentnøkler med koblingsfeste 14×mm. Produsert i kromvanaduimstål. Forkrommet og høyglanspolert.


Kramp bruker informasjonskapsler.

Vi tar selvfølgelig godt vare på personvernet ditt. De er delvis vinklet i en skrå for å nå dypere. Matador er kjennetegnet på høy kvalitet og lang levetid. Velg størrelser i valgmenyen.


Bahco ringnøkkel med skralle deler Metrisk ringnøkkel med skralle med 4 . Bli den første til å omtale dette produktet. Synlig isolasjon er rød PVC som gir et godt, . Ringskrallenøkkel sett 4 .

Legg til i favoritter Sammenlign produkt. Sterk skrallemekanisme med 72-tenners fintannet mekanisme som krever kun 5° bevegelse. Dobbelt ringnøkkel , sterkt bukket - 6-mm. NOK10Førpris:NOK12inkl.


Opptil - LAVERE PRISER og RASK leveringstid. Klikk her for å se våre bildeler til Bmw på nett. Eks mva: kr 18Inkl mva kr 2325. Den største offisielle Uniorforhandler - Hollandbikeshop. Sett med doble bukkede ringnøkler , mm.


ToppTools - Vi er spesialister på skjære- og gjengeverktøy men har et rikt utvalg av øvrig verktøy får måling og innfesting samt håndverktøy. RINGNØKKEL 8X10mm STAHLWILLE STJERNENØKKEL ÅPEN, STK, 1. Pumpenøkkel til lukkete rørsystemer og f. Forsynt med forskjellige dimensjoner i hver ende. Ideell for bruk på forstilling.


Verktøy: Fastnøkkelsett, Pipesett, Vannpumpetang, Avbitertang, Spisstang, Stålbørste, Klemtang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg