mandag 23. februar 2015

Hadeland vinglass sentimento

HADELAND GLASSVERK SENTIMENTO. Flotte glass til hverdag og fest. Glassene er oppkalt etter øygrupper i Italia, . En serie glass navngitt etter øyene rundt Sicilia. Sentimento står for sanselighet.


Apply filter: Apply filter. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Koster 2kr pr stk i butikk. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Det blir den første nye serien på å r. Vinglass : sentimento salina. Kjøper du glass i Odyssé-serien fra Hadeland er det viktig at du tar vare på kvitteringen. For de kommer med knusegaranti.


Produkta omfatta småglas ( vinglas ), bollar, fat, blomsterglas, vasar og lampeglas. Hadeland Glassverk er eit glasverk og turistmål i Jevnaker kommune i Oppland. Du finner produkter i glass , porselen og mange flere til skikkelig gode priser. Her får du flotte glass til hverdag og fest.


Riedel lager vinglass med fokus på vinen, og det er absolutt ikke billig. Skulle det stå igjen noe på . En moderne glasserie, funksjonell og spennende. Er du interessert i det mer . Hadeland glass fater av Arne Jon Jutrem - Selges av gullklompen fra Ølen på QXL.


KOLLEN glass - Hadeland og Willy Johansson - Selges av AdaL fra Yven. Vi har og meget gode priser på glass fra Iittala. Gled dine gjester med et bord dekket med vakre glass.


Fargen i farget glass får man ved å tilsette ulike metalloksider til sanden man lager glasset av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg