torsdag 19. februar 2015

Skifte impeller påhengsmotor

Bør man skifte impeller hver år? Yamaha hk totakt - Trenger tips til skifte av. Impeller bør den skiftes hvert år? Skifte impeller Honda 1hk innlegg 5. Flere resultater fra baatplassen.

Motoren er ferskvannskjørt hver høst og . Er du ikkje kjent med å skifte impeller so foreslår eg att du kontaktar . Skal skifte impeller på vår gode, gamle påhengsmotor. Sist vi prøvde, så fikk vi ikke . Diagnoseutstyr for påhengsmotor ? Verktøyforum innlegg 12. Påhengsmotor som mangler kontrollstråle - Åpen Post innlegg 24.


Bufret Lignende Du kan spare penger ved å ta servicen selv på påhengsmotoren.

Skal bytte impeller og må derfor ta av undervanns huset. Har du noen tips om hvordan jeg bytter impeller på denne motoren? Vi ser på hvordan du bytter impeller til en Yanmar båtmotor, men instruksjon fra motorekspert Christian.


Senior Editor, Lenny Rudow, walks us through the steps on how to change your outboard engine. Vi har båt deler til din påhengsmotor , påhengsmotorer , båtmotorer. En gammel og sliten impeller er lite effektiv.


Skovelbladene sprekker i festet og roterer slapt rundt i huset. Derfor må den ha ettersyn og skiftes med jevne . Det er lurt å kunne skifte impelleren selv. På påhengsmotorer kan man også lett bytte oljen i girhuset selv, men husk skru opp . I servicemanualen til min påhengsmotor (Suzuki) står det at impelleren for kjølevann skal skiftes hver 200.


Vanligvis er det ikke nødvendig å skifte vannpume bare impeller. Hvert år jeg har skiftet denne har de alltid vært dårlige , . Passer for impellere med en diameter opp til mm. Vi bruker cookies for å gjøre ditt besøk på Watski.


Undervannshuset var av i fjor for å bytte impeller så ble båten satt ut og har ligget. Bilder til forumpost om bytte av impeller på påhengsmotor.

En Mercury service inneholder alle komponenter som produsenten anbefaler skal skiftes ved en service inkludert software, impeller og impellerhus samt andre. Service kit til Suzuki DF1- DF175. YAMAHA - Norges mest solgte påhengsmotor ! Med båtmotor fra Yamaha legger du grunnlaget for en god båtopplevelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg