fredag 13. februar 2015

Glassbaldakin bergen

Vi har levert og montert innglassing av krokodiller på Akvariet i Bergen. Les mer om Akvariet i Bergen. Vi leverer og monterer glassbaldakiner og glasstak til private og næring. Glass baldakin - Pulverlakkert.


Få tilbud fra flere leverandører fra Bergen. Den moderne designen vil tilføre bygget stil og funksjonalitet, samtidig som det beskytter .

Baldakin i beste matrialer. Magnus glassbaldakin 2xmeter - Hamar. Vennligst send mail eller gå inn på mine hjemmesider for å bestille. Alle profiler til taket er i ubehandlet aluminium.


Unik E-profil foran og bak. I tillegg har vi samarbeidet med flere store glassbedrifter i Bergen. Om du ønsker det vil vi gjerne komme på gratis befaring.


For oss er det viktig å kunne tilpasse . Kjøp og montering av glassbaldakin.

Erfaringen strekker seg fra innsetting av . Bufret Lignende Stilrent entrétak i slitesterk, UV-beskyttet polykarbonatplast. Plasten er mørktonet for å håndtere smuss og sollys bedre. Pynteglass, balkonger, utvendige trappeglass, fasadeglass, takkupler etc. Inngangspartiene har glassbaldakiner. Søk etter glass baldakin ga Gule treff.


Levert og montert Fana- Bergen. Tertnes-Salhus Eidsvåg Sandviken Årstad. Det er kun fantasien som setter grenser. Ta kontakt, så finner vi alltid en . Fra ombygging av Universitetet i Bergen sine administras jons lokaler. Vi har i en årrekke levert og montert alt i fra små glassbaldakiner til store glasstak på privathus, . Steinar Kristoffersen i Bergen Sentrum.


Plexiglass av høy kvalitet. Vi har et stort lager av plexiglassplater på lager i forskjellige kvaliteter, tykkelser, farger og mønster. Viken Amfi - Damsgård - Bergen. Her er glassbaldakiner på vei opp, mm glass , strekkstag i rustfritt stål.


Betonmast har kjøpt mange av disse til. Bergen by Måløy by Åkrehamn by Ulsteinvik by Stord by Stavanger by Skudeneshavn by Sauda by Sandnes by 0 .

I tillegg til isolering, solavskjerming, skrånende eller overhengende .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg