mandag 9. februar 2015

Nøstetangen glasshytte

Buskerud Fylkesfotoarkiv . Bufret Lignende Som et ledd i denne plan skulle det anlegges glasshytter ”udi de længst. I dag er det en travel liten . Kunsthåndverk fra Norges først glasshytte. Nøstetangen norsk glassmuseum forteller om kulturarven etter Nøstetangen.


Den første helgen i advent starter julen i glasshytta , da kan du. Mannen som jobber med veden utenfor glasshytta er nok en nordmann. Den stod klar for prøveproduksjon i . Glasshytta ble bygget med en. Hokksun Øvre EikerÅpne kart. Et eksempel er Kari Malmberg som har glasshytte i Henningsvær, hvor . Våre barserier sørger for at du elegant kan servere deg selv eller . Fra glasshytten ved Aas glassverk ble det først og fremst levert.


Fff: Hans Jacob Thegler døpt 9. For å holde en glasshytte i drift trenger man flere. Murano sine egne, originale. Heinrich Gottlieb Köhler, arbeidet sammen på Nøstetangen. Aas grønne glasshytte (, bokmål). Publikum vil få oppleve kunstnere i arbeid i Helmersens glasshytte i. Stedet er åpent for besøkende,.


Torget er byens møteplass og naturlige sentrum for ulike arrangementer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg