torsdag 19. februar 2015

Alloc veggplater baderom

BerryAlloc baderomspanel er utviklet spesielt for bad. Panelene er våtromsgodkjente og kan benyttes i våtsoner som dusj. Disse veggene er det riktig valget, . Se våre kolleksjoner av veggpaneler for kjøkken og baderom. Flisekompaniet tilbyr et bredt utvalg av produkter til baderommet og oppussingsprodukter til norske hjem.


Berry Alloc WallWater-kolleksjonen er utviklet spesielt for bad.

Byggevarer - bad , garderobe, baderomsmøbler, baderomsplater, benkeplate,. Berry Alloc WallWater baderomsplate - Hvit Snø. Du vil finne i videoen detaljerte instruksjoner og interessante tips om hvordan du installerer din. Stort utvalg av baderomspanel.


Spør våre ansatte hvis du trenger tips til baderommet. Du kan nemlig få et fuktsikkert bad til 15. De er enkle å montere, og det går raskt å gjøre ferdig et helt bad med platene.


Langt lettere enn med plater og flis.

Med baderomsplater kan du pusse opp badet uten fliser. Nå trenger du ikke lenger flis og membran – med baderomsplater får du et lekkert bad i en fei! Oppussing av bad er noe av det dyreste du kan gjøre i boligen, men. Det er klart at man kommer mye billigere ut av det med plater enn med. De to produsentene som er godkjent fra SINTEF i dag er Fibo-Trespo og Alloc.


Panelene våre er våtromsgodkjente og kan benyttes i våte soner. Har sett flere bad som har hatt plast på alle vegger, ofte ved vannskade. Trekker gulvbelegg opp på vegg og monterer bunnlist plater med . Fibo er en ledende leverandør av vanntette veggsystemer av høy kvalitet.


Våre veggpanel er enklere å installere, kostnadseffektiv og lette å holde rene. LitexLitex Membranplater er vann og damptette plater for flislegging på bad. BERRYALLOC ER ALENE OM Å LEVERE SKJULTE.


Sintef for bruk i baderom. Norges største byggevarehus. Enklere, mer moderne og rimeligere enn fliser. Den enkleste måten å fornye baderommet på, er å bruke baderomsplater.


Det finnes plater som kan flislegges eller males, og plater som er designet slik at de kan stå som de er.

Dette er vanntette veggplater som er. Noen har til og med flis-look eller . Baderom Talgø SteamSafe takpanel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg