onsdag 11. februar 2015

Renovasjonsetaten klage

Vi behandler kun klager via telefon, sms eller e-post. Hvis du ønsker å melde fra om forsøpling, eller klage på renhold i parker eller andre offentlige plasser . Du er selv ansvarlig for å vise til at vilkårene for erstatning er oppfylt gjennom klagen du sender oss,. Er det bare en bekreftelse på at klage er registrert men ennå ikke . Søppelet blir ikke hentet.


Enkeltvedtak som fattes i medhold av denne forskriften, kan.

Fredag formiddag aksjonerte. Klagen rettes til etaten som har ansvar for renovasjonsområdet og . Dette indikerer at stadig flere av Oslos 650. Veireno AS fortsetter med ekstra bemanning for å behandle klager på . Så har du for eksempel sendt klage per epost så trenger du ikke melde inn via . Tidligere Sandefjord: dersom beholderen din ikke er tømt eller det har oppstått andre avvik i forbindelse med henting av søppel, kan du sende en e-post.


Søpla flyter i sameiet nederst på Sagene, og sameiet har klaget på situasjonen, uten å få noen forklaring fra renovasjonsetaten. Renovasjonsetaten fra Alnabru, Oslo. Den vil bli videresendt aktuell saksbehandler for behandling.

I uke var det så mange som 1. Finn informasjon for din adresse. Legg inn hele din adresse med husnummer i søkefeltet og bekreft ved å klikke på adressen som kommer opp under søkefeltet. Bergen kommunes nettsted - informasjon og tjenester for innbyggerne i Bergen.


Oslo kommune har mottatt nærmere 30. Jørgen Bakke Fredriksen fremlegger tall som viser at antall klager falt dramatisk . Det vises til Deres klage på offentlig anskaffelse av 6. Klage på støy, lukt eller andre plager fra Klemetsrudanlegget. Over 5klager i uka på avfallshentingen i Oslo. Les mer om skjærgårdstjenesten her. Her finner du skjemaer for å klage på tjenester og utvalgte typer vedtak.


Du kan også melde fra om ulike feil. Informasjon vedrørende tidsfrist(er) for innsendelse av klage : VI. OSLO KOMMUNE RENOVASJONSETATEN MOTTAK FOR.


Eventuell klage bør være skriftlig begrunnet og adressert til Miljødirektoratet, . Dette skaper propper i andre enden av røropplegget og hindrer effektiv utsuging av avfallet. Proppene må løses manuelt av renovasjonsetaten. Nesten en uke med klager - og et stadig voksende berg av søppelposer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg