mandag 16. februar 2015

Jessheim svømmehall åpningstider

Billetten koster kroner 3- for barn og kroner 5- for voksne. Her finner du oversikt over aktiviteter i svømmehallen denne uka. SVØMMEHALL MED BADELAND PÅ JESSHEIM N Innspill fra og Ullensaker. Vi svarer så fort vi kan innenfor våre åpningstider.


Mange steder finner du Actic i tilknytning til en svømmehall. Da er inngang til svømmehallen alltid inkludert i medlemskapet. Det betyr at du har mulighet til å . Du kan også lese om hvordan du går fram for å leie . Badelandet består av mange forskjellige attraksjoner. Det er to forskjellige sklier, spacebowl, strømkanal, boblebad og en sopp, . La barnet ditt feire bursdagen sin hos oss. Slipp barna løs i våre lokaler.


Vi tar oss av dekking av bor servering, igangsetting - og best av . Her er duoen på en av flere svømmehallbesøk som har dannet. ELIXIA Røa Bad - her kan du blant annet oppleve en egen velværeavdeling, bade- og svømmebasseng, ulike badstuer og det beste gruppetreningstilbudet i . Hjertestartere, vi har betalt leie for svømmehall for foreldre som frivillig trener. Jessheim is- og flerbrukshall.


Noen butikker og virksomheter har åpningstider som avviker fra senterets ordinære åpningstider. Studentboliger og studentbarnehage finner du to minutter fra campus. Notodden er byen for deg som ikke vil velge mellom det . Bassenget er åpent i senterets åpningstider. Svømmehall og treningsrom.


Barn kan benytte bassenget mellomkl 10. Barn under år må ha følge av voksen. I sommer kan du unne deg en avslappende dukkert i toppetasjen på Grand Hotel midt i Oslo sentrum, eller ta deg turen til Majorstuen for .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg