torsdag 12. februar 2015

Showerama 75 monteringsanvisning

Men selv om stil, størrelse og. Progress Forte fås både for montering i hjørne og på rett vegg. Original minus Original minus Spar energi! Den skal holde seg like funksjonell og flott i. Ettersom dusjen også utgjør en vesentlig del av baderomsmiljøet, må den også ha et design du . Showerama 7-dusjkar, hvit, 900×9mm.


Kabinettet er montert i henhold til instruks. Komplett avløpsarrangement showerama – og 7-5. Dette dusjkabinettet har også meget enkel montering ! Servantene kan leveres for . Endkelt dusjkabinett som leveres med dusjgarnityr,. Del Tar for seg det som er unikt for hver . Monteringsanvisningen for disse dusjene består av to deler: Del Tar for seg alt som er felles for begge modellene.


Porsgrund Bad forenkler både montering og rengjøring. Her har vi samlet viktig informasjon før montering av baderomsinnredning fra INR. PORSGRUND SHOWERAMA 7-DUSJKABINETT. Det finns også et kapitel med tips.


To buede dører som kan åpnes både innover og utover. Heve- og senkemekanisme på dørene gjør at dørene løfter seg mm når de åpnes. Enkelt å holde rent, og bunnen. Dusjveggene har rett magnetlist som slutter tett når de stenges, og en list mot gulvet som reduserer vannansamling på gulvet utenfor dusjen.


Pakken inkluderer: monteringsanvisning , brukerveiledning, garantikort selskap IDO utskrift selger liste over servicesentre. Prisene er inklusive montering. Produktene på denne siden har pris inkludert profesjonell montering av våre fagfolk. Dusjkabinett med dusjgarnityr og hvite profiler .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg