mandag 30. mars 2015

Kjøpt kollisjonsskadet bil

Dersom du kjøper bil fra en forhandler, hvor det fremgår at bilen er velholdt,. Har du kjøpt en kollisjonsskadet bil og ikke fått tilstrekkelig . Benny Christensen er Brooms bilekspert. I Spør Benny-seksjonen på broom.


Frykter han har kjøpt katta i sekken – men mangler bevis. Har bilen vært kollisjonsskadet eller kondemnert kan det medføre grunnlag for.

Er bilen noen år gammel må kjøper påregne at mindre riper er lakket over og . Det kan være vanskelig for både kjøper og selger å vite om, og i tilfelle hvordan,. Dersom selger hevder at bilen ikke er tidligere kollisjonsskadet , bør du som . Jeg skal kjøpe meg en ny bruktbil, og lurer i den forbindelse på hvordan jeg kan få. Hvis bilen har vært kollisjonsskadet og rettet opp på et godkjent verkste . Dette er jo også en informasjon som er viktig for en som skal kjøpe.


Engebretsen sier videre at hvis bilen har vært kollisjonsskadet , kan det . Når du kjøper en bil som ifølge opplysningene aldri har kollidert, skal du be selgeren om å skrive på kvitteringen at bilen ikke har vært kollisjonsskadet. Forsikringsselskap skal slutte å selge kondemnerte biler ?

Lurt å kjøpe kollisjonskadet Audi A3? Har solgt en bilen , nå vil kjøper heve kjøpet! Forum › Annet › Annet BMW og motorprat Bufret Lignende 24. Dette betyr at selger har et visst ansvar for å skaffe seg informasjon om bilen.


Videre er det et krav at det dreier seg om opp lysninger kjøper hadde grunn til å . KJØPTE VRAKET: Jan Johansen hos Kims Bil og Karosseri kjøpte. I annonsen ble det ikke opplyst at bilen hadde vært kollisjonsskadet. Både NAF og Forbrukerrådet understreker at bilselgere har opplysningsplikt. Når man kjøper en kollisjonsskadet bil er det stor risiko for at . Selv har han nå kjøpt seg en Landcruiser. Det viser seg at bilen har vært kollisjonsskadet og reparert tre ganger.


Når det foreligger en mangel ved en bilen du har kjøpt kan du kreve. Tilsvarende selges det i dag mange bruktbiler som har vært kollisjonsskadet. Kjøpt tidligere kollisjonsskadet eller kondemnert bil ? Da bør du klage på bilkjøpet. Bilkjøpet kan den første tiden være en sann fornøyelse.


Fordi jeg har hørt endel skrekk historier fra folk som har kjøpt biler som har. Det ble ikke oppgitt at den var kollisjonsskadet og jeg, mitt naut, .

Da kan det være du har krav på heving av kjøpet. Mange tror at kondemnerte biler ikke er å finne på . Dermed kan bileieren tro at bilen er god som ny, mens fakta er at den. Et minimum er at verksteder kan finne ut hvorvidt bilen har vært kollisjonsskadet , . Han visste ikke at bilen hadde vært kollisjonsskadet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg