tirsdag 24. mars 2015

Dobbel utekran

Ved valg av utekran vil det være viktig å velge en kran som er frostsikker med tilbakeslagsventil, da vi . Utekran selvdrenerende med nøkkel og vakuumventil. Overskuddsvannet i røret tømmes . Med vakuumventil og tilbakeslagsventil. Perfekt for hage og bilvask, både kaldt og varmt vann.

FM Mattsson dobbel utekran. Porsgrund Glow – ferdig sammensatt. Det finnes tilfeller der et standardprodukt ikke passer av en eller annen grunn. Hjemmeside Tilbud Kontakt.


Kranoverdel med nøkkel for selvdrenerende utekran , FMM Vis varianter. Dobbel med varmt og kaldt vannuttak. For veggtykkelse maks 400mm.

Det bør være minst to utekraner for å gjøre vanningen enkel, på hver sin side av huset. Stort utvalg av frostfrie utekraner fra de beste produsentene som FM. Selvdrenerende og frostsikker uten slange festet.


Du må være logget inn for å kunne gjennomføre bestillinger . Trondheim VVS kan bytte ut din gamle utekran eller montere ny – både med. Montere ny dobbel utekran (varmt og kaldt vann) – det perfekte valget for deg . FMM VANNUTKASTER MAKS 4MM DOBBEL FOR KALDT OG VAR. Vi hjelper deg med anbud på utekran.


Få anbud på utekran i Stjørdal. Skifte av bereder, montering av dobbel utekran og vannmåler. Både varmt og kaldt vann tilgjengelig året rundt.


Det er en dobbel utekran på oversiden av blokkene der trappen kommer opp. Stoppekrana til denne er inne i leilighet nummer 6. Denne stoppekrana styrer også . Vakuumventil for der det kreves dobbel sikring mot.

Om du monterer en dobbel utekran , kan du koble til et vanlig dusjgarnityr til hageslangen og få varmtvann i utedusjen. Solar utedusj fra Spatec .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg