tirsdag 31. mars 2015

Hadeland glassverk lamper

Med sitt store fargespekter og varierte utvalg av dekor, vil den lett kunne tilpasses ethvert interiør. Kvalitetsgaver til dine ansatte og kunder! Vi hjelper deg og din bedrift med å finne de perfekte gavene eller profileringsproduktene. Finnes i ulike farger og slipemønster. Rocks lampene leveres i tre størrelser og er inspirert av Norsk natur, nærmere bestemt steinene i fjæra på Mølen.


Perfekt for det skandinaviske hjem!

No automatic alt text available. Lampene selges i vår Glassbutikk. Foto: Margrethe Myhrer, styling: Marianne Pfeffer Gjengedal. Antagelig designet av Jonas Hidle. Selges høyestbydende over prisantydning.


Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen på vår nettside. Ved å klikke eller navigere på nettstedet, godtar du at vår samling av . I Oslo Rådhus og i Stortinget finner man .

Sorter etter: Anbefalt, Bestselger, Pris. NORGESGLASSET PENDEL LAMPE - Tablo. Fysisk aktivitet i behandling.


Mennesker med rusproblemer og psykiske lidelser lever 15- år kortere enn den øvrige befolkningen. Dagen etter at lampen falt ne er Eiendomsavdelingen på plass, de sjekker. Høvik Verk, med en produksjon som bare omfattet lamper. Designer Cecilie Moi Sindum har arbeidet med lamper i forskjellige . I sin tid samarbeidet Glassverket med Høvik lys og lagde kupler til deres lamper. Namsen Auto AS - Utbyggingssett sykkelstativ Thule Caravan Superb.


Veien til å lage komplette lamper , dvs. Industrial Collection er en serie med lamper i hvitt og sort glass som er sandblåst. De er inspirert av lamper man . Her vil du også finne lamper , lykter og diverse puter med og uten . Denne nye produksjonen ga grunnlaget for etablering av en lampe - og . Magnor Rocks lampe koks 2mm.


Magnor Myrull lampe lysegrønn 2mm. Hadeland - vase - Formgiver Willy Johansson.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg